
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
citronersaft citronsaft | ||
sukker sukker | 60 g g | |
jordbær jordbær | 500 g g | |
mousserende vin mousserende vin | 1 dl dl | |
vand vand | 2 spsk. spsk. | |
mynte
mynte (til pynt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJordbærsorbet
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bring sukker, citronsaft og vand i kog. Lad det småkoge i 3-4 minutter og derefter køle af. Skyl 400 g jordbær og fjern stilkene. Blend jordbærrene sammen med den afkølede citronsirup. Tilsæt den mousserende vin og kom blandingen i en fryseegnet beholder. Stil den i fryseren i mindst 2-3 timer og rør rundt med en gaffel 1 gang i timen. Skyl de resterende jordbær, fjern stilkene og skær jordbærrene i skiver. Form sorbeten til kugler, anret dem på jordbærskiverne og pynt med myte.