Salat
Jordbærsalat med spinat
Ingredienser
2
portioner
-
- 500 g jordbær
- 50 g babyspinat
- 1 rødløg
- 50 g pinjekerner
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. balsamico
- 1 spsk. vand
- 1 tsk. sojasauce
- 0,5 tsk. sambal oelek
- salt
Forberedelse
Skyl jordbærrene og skær toppen af. Skærdem i både. Vask spinaten og slyng den i en salatslynge eller sørg for, at den er dryppet godt af. Skær den i grove stykker. Skræl løget og hak det i små fine tern. Jo mindre tern jo bedre til denne jordbærsalat.
Dressing
Rist pinjekernerne på panden til de er gyldne. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Anretning
Anret jordbærsalaten, som du har lyst til og synes, det ser smukt ud. Slut af med at hælde dressingen over.
Tips:Server som tilbehør til fx grillede koteletter eller bøffer. Brug evt. bagte mandler i stedet for pinjekerner.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
611
Protein (g)
13
Kulhydrat (g)
50
Fedt (g)
38