Jordbærsalat med spinat

Jordbærsalat med spinat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

2 portioner
    • 500   g jordbær
    • 50   g babyspinat
    • 1   rødløg
    • 50   g pinjekerner
    • 4   spsk. olivenolie
    • 2   spsk. balsamico
    • 1   spsk. vand
    • 1   tsk. sojasauce
    • 0,5   tsk. sambal oelek
    •   salt

Forberedelse

    Salat

    Skyl jordbærrene og skær toppen af. Skærdem i både. Vask spinaten og slyng den i en salatslynge eller sørg for, at den er dryppet godt af. Skær den i grove stykker. Skræl løget og hak det i små fine tern. Jo mindre tern jo bedre til denne jordbærsalat.

    Dressing

    Rist pinjekernerne på panden til de er gyldne. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

    Anretning

    Anret jordbærsalaten, som du har lyst til og synes, det ser smukt ud. Slut af med at hælde dressingen over.

    Tips:Server som tilbehør til fx grillede koteletter eller bøffer. Brug evt. bagte mandler i stedet for pinjekerner.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 611
Protein (g) 13
Kulhydrat (g) 50
Fedt (g) 38