
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJordbær-tomatsalat med pestogratineret torsk
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skyl jordbær og fjern stilken.
- Skær eller bræk jordbærrene i halve eller mindre stykker, og kom dem i en skål.
- Skær snacktomater i halve, og kom dem i skålen med jordbærrene.
- Hæld olivenolie over, og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Vend myntebladene i salaten, og lad den trække, mens du tilbereder fisken.
- Tænd for ovnen på 200 °C.
- Skyl torskefileterne i koldt vand, og dup dem tørre.
- Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og læg dem i et smurt ovnfast fad eller på en smurt pande, der kan tåle at komme i ovnen.
- Sæt fadet eller panden i den forvarmede ovn, og bag torskefileterne i 12 minutter.
- Tag dem ud og fordel al pestoen over torskefileterne, og sæt dem tilbage i ovnen i 5 minutter.
Tip: Kom væden fra fadet, du har bagt fisken i, over salaten. Det giver en god og fyldig smag. Du kan evt. servere retten med groft brød eller et par kogte nye kartofler. Er familien ikke til smagen af friske mynteblade, kan du erstatte dem med friske basilikumblade.