
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
bønner bønner | 300 g g | ||
citroner citron | 0,5 | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
ricotta ricotta | 250 g g | ||
parmesanost parmesanost | 80 g g | ||
salater salat | 80 g g | ||
squash squash | 2 | ||
rødløg rødløg | 1 | ||
grøn chilier grøn chili | 1 | ||
broccoli broccoli | 500 g g | ||
pasta pasta | 300 g g | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteItaliensk pastaret med citronricotta og grøntsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog bønnerne i letsaltet vand i 5-7 minutter. Pres hvidløget og bland med ricottaen. Tilføj skal af ½ økologisk citron og smag til med lidt citronsaft, salt og peber. Stil det på køl. Riv parmesanen.
Hæld vandet fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl salaten og skær bladene i små stykker. Skyl squashen og skær dem i tykke skiver. Pil løget og skær det i fine ringe. Skær chilien på langs, fjern kernerne og hak den fint. Skær broccolien i små buketter og kom den i kogende, letsaltet vand i ca. 3 minutter. Tag broccoli-buketterne op af det varme vand og lad dem dryppe af. Kog pastaen i varmt vand efter vejledningen på pakken.
Steg squashskiverne i varm olie i 5 minutter, steg på begge sider og krydr med salt og peber. Tilføj chili og løg og steg i 1 minut. Kom broccoli og bønner i. Tilføj 1-2 grydeskeer af vandet fra pastaen. Kom låg på og lad det småkoge lidt. Hæld vandet fra pastaen. Vend pasta og salat i grøntsagerne og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret citronricottaen ovenpå pastaretten og drys med parmesan.