Super frisk. Til Lidl Pris
Islagkage deluxe med browniebund med kaffe, vaniljeis med gourmet flødeboller og friske bær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Browniebund

smør smør200 g g
kaffe kaffe
(friskbrygget)
0,5 dl dl
mørk chokolade mørk chokolade250 g g
sukker sukker180 g g
æg æg5
ølandshvedemel ølandshvedemel
(fuldkorn)
2 spsk. spsk.

Flødebolleis

vaniljeis vaniljeis700 ml ml
piskefløde piskefløde1 dl dl
flødeboller flødebolle
(store, gourmet)
8

Topping

blandede bær blandede bær
(friske, fx jordbær, hindbær og blåbær)
mørk chokolade mørk chokolade
(smeltet)
50 g g

Islagkage med browniebund, flødeboller og friske bær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(1)

Opskriften

Browniebund

  1. Smelt smør, kaffe og chokolade sammen i en lille gryde.
  2. Tag gryden af varmen og pisk sukkeret i.
  3. Pisk æggene sammen i en skål og pisk dem herefter i dejen sammen med ølandshvedemel.
  4. Hæld dejen i en springform på 23 cm med bagepapir.
  5. Bag kagen i ovnen ved 185 C i ca. 25 min. Kagen skal være klæg i midten, men den sætter sig, når den står på køl.
  6. Lad kagen køle helt af.

Isfyld

  1. Beklæd indersiden af en springform med kageplast.
  2. Pisk vaniljeis og piskefløde hurtigt sammen til det har konsistens som softice.
  3. Mas flødebollerne let og fordel dem på browniebunden.
  4. Hæld isen udover og sørg for den er jævnt fordelt.
  5. Stil kagen i fryseren i min. 6 timer.
  6. Fjern formen og kageplasten.
  7. Placer islagkagen på et fad.
  8. Pynt med friske bær og hæld smeltet mørk chokolade over islagkagen i en tynd stråle.
  9. Kom kagen tilbage på frys indtil den skal serveres. Velbekomme!