
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Browniebund
smør smør | 200 g g | ||
kaffe
kaffe (friskbrygget) | 0,5 dl dl | ||
mørk chokolade mørk chokolade | 250 g g | ||
sukker sukker | 180 g g | ||
æg æg | 5 | ||
ølandshvedemel
ølandshvedemel (fuldkorn) | 2 spsk. spsk. |
Flødebolleis
vaniljeis vaniljeis | 700 ml ml | ||
piskefløde piskefløde | 1 dl dl | ||
flødeboller
flødebolle (store, gourmet) | 8 |
Topping
blandede bær
blandede bær (friske, fx jordbær, hindbær og blåbær) | |||
mørk chokolade
mørk chokolade (smeltet) | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteIslagkage med browniebund, flødeboller og friske bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Browniebund
- Smelt smør, kaffe og chokolade sammen i en lille gryde.
- Tag gryden af varmen og pisk sukkeret i.
- Pisk æggene sammen i en skål og pisk dem herefter i dejen sammen med ølandshvedemel.
- Hæld dejen i en springform på 23 cm med bagepapir.
- Bag kagen i ovnen ved 185 C i ca. 25 min. Kagen skal være klæg i midten, men den sætter sig, når den står på køl.
- Lad kagen køle helt af.
Isfyld
- Beklæd indersiden af en springform med kageplast.
- Pisk vaniljeis og piskefløde hurtigt sammen til det har konsistens som softice.
- Mas flødebollerne let og fordel dem på browniebunden.
- Hæld isen udover og sørg for den er jævnt fordelt.
- Stil kagen i fryseren i min. 6 timer.
- Fjern formen og kageplasten.
- Placer islagkagen på et fad.
- Pynt med friske bær og hæld smeltet mørk chokolade over islagkagen i en tynd stråle.
- Kom kagen tilbage på frys indtil den skal serveres. Velbekomme!