
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Browniebund
smør smør | 200 g g | |
kaffe
kaffe (friskbrygget) | 0,5 dl dl | |
mørk chokolade mørk chokolade | 250 g g | |
sukker sukker | 180 g g | |
æg æg | 5 | |
ølandshvedemel
ølandshvedemel (fuldkorn) | 2 spsk. spsk. |
Flødebolleis
vaniljeis vaniljeis | 700 ml ml | |
piskefløde piskefløde | 1 dl dl | |
flødeboller
flødebolle (store, gourmet) | 8 |
Topping
blandede bær
blandede bær (friske, fx jordbær, hindbær og blåbær) | ||
mørk chokolade
mørk chokolade (smeltet) | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIslagkage med browniebund, flødeboller og friske bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Browniebund
- Smelt smør, kaffe og chokolade sammen i en lille gryde.
- Tag gryden af varmen og pisk sukkeret i.
- Pisk æggene sammen i en skål og pisk dem herefter i dejen sammen med ølandshvedemel.
- Hæld dejen i en springform på 23 cm med bagepapir.
- Bag kagen i ovnen ved 185 C i ca. 25 min. Kagen skal være klæg i midten, men den sætter sig, når den står på køl.
- Lad kagen køle helt af.
Isfyld
- Beklæd indersiden af en springform med kageplast.
- Pisk vaniljeis og piskefløde hurtigt sammen til det har konsistens som softice.
- Mas flødebollerne let og fordel dem på browniebunden.
- Hæld isen udover og sørg for den er jævnt fordelt.
- Stil kagen i fryseren i min. 6 timer.
- Fjern formen og kageplasten.
- Placer islagkagen på et fad.
- Pynt med friske bær og hæld smeltet mørk chokolade over islagkagen i en tynd stråle.
- Kom kagen tilbage på frys indtil den skal serveres. Velbekomme!