Islagkage med 3 slags bær

Islagkage med 3 slags bær image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    •   yoghurt
    •   brombær
    •   hindbær
    •   jordbær
    •   æggehvider
    •   honning
    •   salt
    •   citroner
    •   chokolade Lidt revet chokolade til pynt

Forberedelse

    Læg et viskestykke i en si, og placér sien over en skål. Hæld yoghurten i sien, og lad det stå i køleskabet i min. 1 time eller natten over. Blend bærrene hver for sig til 3 puréer. Hæld æggehvider, honning og salt i en skål, og pisk dem sammen over vandbad til en stiv marengsmasse. Pres saften fra citronen, og vend det i skålen sammen med en smule marengsmasse. Vend resten af massen forsigtigt i. Fordel cremen i 3 skåle, og bland den med en frugtpuré i hver skål. Sæt skålene på køl.

    Beklæd en brødform med husholdningsfilm, og smør et lag jordbærcreme ud i bunden. Sæt den i fryseren i 30 min. Smør hindbærcremen oven på, og sæt den i fryseren i 30 min igen. Smør brombærcremen på, og lad kagen blive i fryseren i 1 døgn. Tag den ud, vent 5 min, og skær den i skiver. Riv chokoladen, og drys den på kagen inden servering.