
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteIslagkage med 3 slags bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Læg et viskestykke i en si, og placér sien over en skål. Hæld yoghurten i sien, og lad det stå i køleskabet i min. 1 time eller natten over. Blend bærrene hver for sig til 3 puréer. Hæld æggehvider, honning og salt i en skål, og pisk dem sammen over vandbad til en stiv marengsmasse. Pres saften fra citronen, og vend det i skålen sammen med en smule marengsmasse. Vend resten af massen forsigtigt i. Fordel cremen i 3 skåle, og bland den med en frugtpuré i hver skål. Sæt skålene på køl.
Beklæd en brødform med husholdningsfilm, og smør et lag jordbærcreme ud i bunden. Sæt den i fryseren i 30 min. Smør hindbærcremen oven på, og sæt den i fryseren i 30 min igen. Smør brombærcremen på, og lad kagen blive i fryseren i 1 døgn. Tag den ud, vent 5 min, og skær den i skiver. Riv chokoladen, og drys den på kagen inden servering.