Super frisk. Til Lidl Pris
Islagkage med 3 slags bær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

yoghurt yoghurt
brombær brombær
hindbær hindbær
jordbær jordbær
æggehvider æggehvide
honning honning
salt salt
citroner citron
chokolade chokolade
(Lidt revet chokolade til pynt)

Islagkage med 3 slags bær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(7)

Sådan gør du

Læg et viskestykke i en si, og placér sien over en skål. Hæld yoghurten i sien, og lad det stå i køleskabet i min. 1 time eller natten over. Blend bærrene hver for sig til 3 puréer. Hæld æggehvider, honning og salt i en skål, og pisk dem sammen over vandbad til en stiv marengsmasse. Pres saften fra citronen, og vend det i skålen sammen med en smule marengsmasse. Vend resten af massen forsigtigt i. Fordel cremen i 3 skåle, og bland den med en frugtpuré i hver skål. Sæt skålene på køl.

Beklæd en brødform med husholdningsfilm, og smør et lag jordbærcreme ud i bunden. Sæt den i fryseren i 30 min. Smør hindbærcremen oven på, og sæt den i fryseren i 30 min igen. Smør brombærcremen på, og lad kagen blive i fryseren i 1 døgn. Tag den ud, vent 5 min, og skær den i skiver. Riv chokoladen, og drys den på kagen inden servering.