
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIslagkage med 3 slags bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Læg et viskestykke i en si, og placér sien over en skål. Hæld yoghurten i sien, og lad det stå i køleskabet i min. 1 time eller natten over. Blend bærrene hver for sig til 3 puréer. Hæld æggehvider, honning og salt i en skål, og pisk dem sammen over vandbad til en stiv marengsmasse. Pres saften fra citronen, og vend det i skålen sammen med en smule marengsmasse. Vend resten af massen forsigtigt i. Fordel cremen i 3 skåle, og bland den med en frugtpuré i hver skål. Sæt skålene på køl.
Beklæd en brødform med husholdningsfilm, og smør et lag jordbærcreme ud i bunden. Sæt den i fryseren i 30 min. Smør hindbærcremen oven på, og sæt den i fryseren i 30 min igen. Smør brombærcremen på, og lad kagen blive i fryseren i 1 døgn. Tag den ud, vent 5 min, og skær den i skiver. Riv chokoladen, og drys den på kagen inden servering.