Indbagt broccoli

Indbagt broccoli image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 portioner
    • 450   g hakket grisekød
    • 0,5   løg ca. 50 g
    • 2   æg ca. 110 g
    • 0,5   dl pofiber tørrede kartoffelfibre
    • 0,5   tsk. salt
    • 0,5   tsk. peber
    • 250   g broccoli kan være fint fra frost
    • 100   g italiensk landskinke svare til 1 pakke

Forberedelse

    Rør svinekødet sammen med en håndmikser eller et piskeris. Skræl løget og snit det fint (eller kør det i minihakkeren). Rør de snittede løg sammen med æg, Pofiber, salt og peber, og lad det hvile i 30 min. (hvis du har tid).Skær broccolien i 8-10 buketter - undlad stilken. Del kødfarsen i 8-10 stykker. Pak hver broccolibuket ind i en klump kødfars og form den til en kugle/kødbolle. Rul en skive landskinke omkring kødbollen. Gentag processen med resten af broccolibuketterne og bag dem herefter i ovnen i 15 min. Tip

    Brug blomkål i stedet for broccoli - eller en blanding af begge

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 1184
Protein (g) 136
Kulhydrat (g) 64
Fedt (g) 13