Super frisk. Til Lidl Pris
Indbagt broccoli

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

450 g g hakket grisekød hakket grisekød
0,5 løg løg
(ca. 50 g)
2 æg æg
(ca. 110 g)
0,5 dl dl Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre
0,5 tsk. tsk. salt salt
0,5 tsk. tsk. peber peber
250 g g broccoli broccoli
(kan være fint fra frost)
100 g g italiensk landskinke italiensk landskinke
(svare til 1 pakke)

Indbagt broccoli

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(11)

Sådan gør du

Rør svinekødet sammen med en håndmikser eller et piskeris. Skræl løget og snit det fint (eller kør det i minihakkeren). Rør de snittede løg sammen med æg, Pofiber, salt og peber, og lad det hvile i 30 min. (hvis du har tid).Skær broccolien i 8-10 buketter - undlad stilken. Del kødfarsen i 8-10 stykker. Pak hver broccolibuket ind i en klump kødfars og form den til en kugle/kødbolle. Rul en skive landskinke omkring kødbollen. Gentag processen med resten af broccolibuketterne og bag dem herefter i ovnen i 15 min. Tip

  • Brug blomkål i stedet for broccoli - eller en blanding af begge

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt13 g Kulhydrater64 g Protein136 g kcal1184 kJ4949

Keywords

Aftensmad