Rør svinekødet sammen med en håndmikser eller et piskeris. Skræl løget og snit det fint (eller kør det i minihakkeren). Rør de snittede løg sammen med æg, Pofiber, salt og peber, og lad det hvile i 30 min. (hvis du har tid).Skær broccolien i 8-10 buketter - undlad stilken. Del kødfarsen i 8-10 stykker. Pak hver broccolibuket ind i en klump kødfars og form den til en kugle/kødbolle. Rul en skive landskinke omkring kødbollen. Gentag processen med resten af broccolibuketterne og bag dem herefter i ovnen i 15 min. Tip
Indbagt broccoli
Ingredienser
2
portioner
-
- 450 g hakket grisekød
- 0,5 løg ca. 50 g
- 2 æg ca. 110 g
- 0,5 dl pofiber tørrede kartoffelfibre
- 0,5 tsk. salt
- 0,5 tsk. peber
- 250 g broccoli kan være fint fra frost
- 100 g italiensk landskinke svare til 1 pakke
Forberedelse
Brug blomkål i stedet for broccoli - eller en blanding af begge
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
1184
Fedt (g)
13
Kulhydrat (g)
64
Protein (g)
136