
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
brød
brød (fx rugbrød eller broccolibrød) | 2 skiver skive | |
tomater
tomat (mellemstore) (ca. 150 g) | 2 | |
broccoli broccoli | 50 g g | |
revet ost revet ost | 20 g g | |
hvidløg
hvidløg (eller mere, hvis du er glad for hvidløg) | 2 - 4 fed fed |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHvidløgsbrød med broccoli og tomat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær brødet i den størrelse hvidløgsbrød, du ønsker. Skær derefter tomaterne i fine tern. Snit broccolien meget fint. Jo finere, jo bedre (du kan også blende broccolien). Bland broccolien med revet ost. Pil hvidløgene og snit dem fint eller pres dem i en hvidløgspresser og bland massen med ost og broccoli. Anret brødene, så du kommer oste-broccoli-hvidløgsblandingen på brødene først og top med tomaterne ovenpå. Brødene bages i ovnen ved 200 grader i 5-10 min., til osten er smeltet.Tip
- Du kan bruge alle typer af kål i stedet for broccoli. Bare sørg for at det er snittet meget fint. Gerne i en blender eller minihakker.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt61
g
Kulhydrater7,8
g
Protein17
g
kcal388
kJ1622