Super frisk. Til Lidl Pris
Hvidløgsbrød med broccoli og tomat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 skiver skive brød brød
(fx rugbrød eller broccolibrød)
2 tomater tomat
(mellemstore) (ca. 150 g)
50 g g broccoli broccoli
20 g g revet ost revet ost
2 - 4 fed fed hvidløg hvidløg
(eller mere, hvis du er glad for hvidløg)

Hvidløgsbrød med broccoli og tomat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(3)

Sådan gør du

Skær brødet i den størrelse hvidløgsbrød, du ønsker. Skær derefter tomaterne i fine tern. Snit broccolien meget fint. Jo finere, jo bedre (du kan også blende broccolien). Bland broccolien med revet ost. Pil hvidløgene og snit dem fint eller pres dem i en hvidløgspresser og bland massen med ost og broccoli. Anret brødene, så du kommer oste-broccoli-hvidløgsblandingen på brødene først og top med tomaterne ovenpå. Brødene bages i ovnen ved 200 grader i 5-10 min., til osten er smeltet.Tip

  • Du kan bruge alle typer af kål i stedet for broccoli. Bare sørg for at det er snittet meget fint. Gerne i en blender eller minihakker.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt61 g Kulhydrater7,8 g Protein17 g kcal388 kJ1622