
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHvidløgsbrød med broccoli og tomat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær brødet i den størrelse hvidløgsbrød, du ønsker. Skær derefter tomaterne i fine tern. Snit broccolien meget fint. Jo finere, jo bedre (du kan også blende broccolien). Bland broccolien med revet ost. Pil hvidløgene og snit dem fint eller pres dem i en hvidløgspresser og bland massen med ost og broccoli. Anret brødene, så du kommer oste-broccoli-hvidløgsblandingen på brødene først og top med tomaterne ovenpå. Brødene bages i ovnen ved 200 grader i 5-10 min., til osten er smeltet.Tip
- Du kan bruge alle typer af kål i stedet for broccoli. Bare sørg for at det er snittet meget fint. Gerne i en blender eller minihakker.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt61
g
Kulhydrater7,8
g
Protein17
g
kcal388
kJ1622