Super frisk. Til Lidl Pris
Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Pizzadej

4 dl dl vand vand
5 g g gær gær
2 tsk. tsk. havsalt havsalt
300 g g ølandshvedemel ølandshvedemel
(+ ekstra til udrulning (alm. hvede kan sagtens bruges))
200 g g durummel durummel

Fyld

2 rødløg rødløg
2 kartofler kartoffel
200 g g blød gedeost blød gedeost
rosmarin rosmarin
(frisk rosmarin)
olivenolie olivenolie
sort peber sort peber

Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Sådan gør du

Pizzadejen giver 2 pizzabunde

PizzadejRør vand, gær og salt sammen. Tilsæt mel lidt ad gangen indtil dejen er smidig - lad dejen hvile i ca. 30 minutter. Del dejen i to dele og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord, ca. 32 cm.

FyldSkær både rødløg og kartofler i helt tynde skiver, brug fx et mandolinjern. Skær dernæst gedeosten i skiver. Top pizzabundene med skiver af rødløg, kartoffel og gedeost. Drys hakket rosmarin over pizzaerne sammen med en smule olivenolie og sort peber.

Bag pizzaerne en ad gangen på en bagesten eller en meget varm bageplade. Det er vigtigt, at ovn og plade/bagesten er meget varm, cirka 250 grader, og brug gerne varmluft. Pizzaerne bages i ca. 12-14 minutter eller indtil de er sprøde, gyldne og boblende. Server en grøn salat til pizzaerne eller top med dem frisk rucola.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter