
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | hummer hummer | ||
1 | løg løg | ||
5 spsk spsk | smør smør | ||
3 dl dl | hvidvin hvidvin | ||
4 spsk spsk | cognac cognac | ||
5 dl dl | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
salt salt | |||
hvid peber hvid peber | |||
300 g g | suppegrøntsager suppegrøntsager | ||
2,5 dl dl | piskefløde piskefløde |
Hummersuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Optø hummeren efter anvisning på pakken. Tag kødet ud af hummerskallerne, skær det i mundrette stykker og sæt det tildækket til side. Hak løget og svits det sammen med hummerskallerne i 3 spsk smør. Tilsæt hvidvin, 3 spsk cognac, bouillon og smag til med salt og peber. Kog den op og lad den simre under låg i 8-10 min. Si suppen og hæld den tilbage i gryden. Skræl suppegrøntsagerne og skær dem i små tern. Svits grøntsagerne i resten af smørret og kom dem i hummerfonden. Hæld piskefløden i og lad suppen simre i 12-15 min, indtil grøntsagerne er møre. Blend suppen og smag til med salt og den resterende cognac. Tilsæt hummerkødet og varm suppen kort inden den serveres.