Super frisk. Til Lidl Pris
Hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 hummer hummer
1 løg løg
5 spsk. spsk. smør smør
3 dl dl hvidvin hvidvin
4 spsk. spsk. cognac cognac
5 dl dl grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
salt salt
hvid peber hvid peber
300 g g suppegrøntsager suppegrøntsager
2,5 dl dl piskefløde piskefløde

Hummersuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(2)

Sådan gør du

Optø hummeren efter anvisning på pakken. Tag kødet ud af hummerskallerne, skær det i mundrette stykker og sæt det tildækket til side. Hak løget og svits det sammen med hummerskallerne i 3 spsk smør. Tilsæt hvidvin, 3 spsk cognac, bouillon og smag til med salt og peber. Kog den op og lad den simre under låg i 8-10 min. Si suppen og hæld den tilbage i gryden. Skræl suppegrøntsagerne og skær dem i små tern. Svits grøntsagerne i resten af smørret og kom dem i hummerfonden. Hæld piskefløden i og lad suppen simre i 12-15 min, indtil grøntsagerne er møre. Blend suppen og smag til med salt og den resterende cognac. Tilsæt hummerkødet og varm suppen kort inden den serveres.