
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 bøtter bøtte | dild dild | ||
1 stk. stk. | hummer hummer | ||
1 | æbler æble | ||
1 spsk spsk | kapers kapers | ||
1 | æggeblommer
æggeblomme ((past.)) | ||
1 tsk tsk | citronersaft citronsaft | ||
1 dl dl | olie olie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
2 skiver skive | groft rugbrød groft rugbrød | ||
50 g g | smør smør | ||
hjertesalathoveder hjertesalathoved | |||
8 | østers østers |
Hummercarpaccio
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:40
min
(0)
Sådan gør du
Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.