Super frisk. Til Lidl Pris
Hummercarpaccio

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

dild dild1 bøtter bøtte
hummer hummer1 stk. stk.
æbler æble1
kapers kapers1 spsk. spsk.
æggeblommer æggeblomme
(past.)
1
citronersaft citronsaft1 tsk. tsk.
olie olie1 dl dl
Salt og peber Salt og peber
groft rugbrød groft rugbrød2 skiver skive
smør smør50 g g
hjertesalathoveder hjertesalathoved
østers østers8

Hummercarpaccio

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(4)

Opskriften

Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.