Hummercarpaccio

Hummercarpaccio image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 personer
    • 1   bøtte dild
    • 1   stk. hummer
    • 1   æble
    • 1   spsk. kapers
    • 1   æggeblomme past.
    • 1   tsk. citronsaft
    • 1   dl olie
    •   salt og peber
    • 2   skiver groft rugbrød
    • 50   g smør
    •   hjertesalathoveder
    • 8   østers

Forberedelse

    Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.