Super frisk. Til Lidl Pris
Hummercarpaccio

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 bøtter bøtte dild dild
1 stk. stk. hummer hummer
1 æbler æble
1 spsk. spsk. kapers kapers
1 æggeblommer æggeblomme
(past.)
1 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
1 dl dl olie olie
Salt og peber Salt og peber
2 skiver skive groft rugbrød groft rugbrød
50 g g smør smør
hjertesalathoveder hjertesalathoved
8 østers østers

Hummercarpaccio

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(0)

Sådan gør du

Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.