
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dild dild | 1 bøtter bøtte | ||
hummer hummer | 1 stk. stk. | ||
æbler æble | 1 | ||
kapers kapers | 1 spsk. spsk. | ||
æggeblommer
æggeblomme (past.) | 1 | ||
citronersaft citronsaft | 1 tsk. tsk. | ||
olie olie | 1 dl dl | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
groft rugbrød groft rugbrød | 2 skiver skive | ||
smør smør | 50 g g | ||
hjertesalathoveder hjertesalathoved | |||
østers østers | 8 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHummercarpaccio
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.