
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHummercarpaccio
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.