Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.DildmayoÆggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.Sprød rugRugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.ØsterskompotØsters tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.AnretningHummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.
Hummercarpaccio
Ingredienser
4
personer
-
- 1 bøtte dild
- 1 stk. hummer
- 1 æble
- 1 spsk. kapers
- 1 æggeblomme past.
- 1 tsk. citronsaft
- 1 dl olie
- salt og peber
- 2 skiver groft rugbrød
- 50 g smør
- hjertesalathoveder
- 8 østers