Super frisk. Til Lidl Pris
Hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo og søde fritter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Søde fritter

500 g g søde kartofler sød kartoffel
1 tsk. tsk. havsalt havsalt
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 tsk. tsk. chiliflager chiliflager

Ramsløgsmayo

8 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
1 håndfulde håndfuld ramsløg ramsløg
(eller en anden krydderurt)
hvidløg hvidløg
sort peber sort peber
citronersaft citronsaft

Syltede rødløg

2 rødløg rødløg
0,5 dl dl æblecidereddike æblecidereddike
0,5 dl dl vand vand
1 tsk. tsk. salt salt
3 - 4 spsk. spsk. sukker sukker
peber peber
4 pølser pølse
4 hotdogbrød hotdogbrød

Hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo og søde fritter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(1)

Sådan gør du

Skræl de søde kartofler, og skær dem ud i tynde stave. Vend fritterne med olie, salt og chiliflager og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20-25 minutter. Vend dem undervejs, og hold øje med dem. Hak ramsløg, og rør dem med mayonnaise og peber. Smag til, og tilsæt en smule citronsaft, hvis du ønsker en syrlig mayonnaise. Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde og kog op. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i minimum 45 minutter. Steg eller gril pølserne til de er gyldne. Varm brødene et kort øjeblik. Saml din hotdog med brød, pølse, ramsløgsmayo og syltede rødløg. Server med de sprøde fritter.

Tip

Hvis du vil have en nem dip til dine fritter, så rør en smule yoghurt sammen med et par skefulde ketchup, et revet fed hvidløg, chiliflager samt salt og peber.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter