
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Søde fritter
søde kartofler sød kartoffel | 500 g g | |
havsalt havsalt | 1 tsk. tsk. | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | |
chiliflager chiliflager | 1 tsk. tsk. |
Ramsløgsmayo
mayonnaise mayonnaise | 8 spsk. spsk. | |
ramsløg
ramsløg (eller en anden krydderurt) | 1 håndfulde håndfuld | |
hvidløg hvidløg | ||
sort peber sort peber | ||
citronersaft citronsaft |
Syltede rødløg
rødløg rødløg | 2 | |
æblecidereddike æblecidereddike | 0,5 dl dl | |
vand vand | 0,5 dl dl | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
sukker sukker | 3 - 4 spsk. spsk. | |
peber peber |
pølser pølse | 4 | |
hotdogbrød hotdogbrød | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo og søde fritter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl de søde kartofler, og skær dem ud i tynde stave. Vend fritterne med olie, salt og chiliflager og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20-25 minutter. Vend dem undervejs, og hold øje med dem. Hak ramsløg, og rør dem med mayonnaise og peber. Smag til, og tilsæt en smule citronsaft, hvis du ønsker en syrlig mayonnaise. Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde og kog op. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i minimum 45 minutter. Steg eller gril pølserne til de er gyldne. Varm brødene et kort øjeblik. Saml din hotdog med brød, pølse, ramsløgsmayo og syltede rødløg. Server med de sprøde fritter.
Tip
Hvis du vil have en nem dip til dine fritter, så rør en smule yoghurt sammen med et par skefulde ketchup, et revet fed hvidløg, chiliflager samt salt og peber.
Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter