
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pulled pork pulled pork | |||
6 | hotdogbrød hotdogbrød |
Coleslaw
200 g g | hvidkål hvidkål | ||
200 g g | gulerødder gulerod | ||
200 g g | mayonnaise mayonnaise | ||
1 spsk. spsk. | dijonsennep dijonsennep | ||
1 | citroner citron | ||
sukker sukker | |||
200 g g | creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (creme fraiche eller skyr ) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHotdogs med pulled pork og coleslaw
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Læg kødet i et ovnfast fad, og tilbered det efter anvisningen på pakken.
Coleslaw
Riv hvidkål og gulerod.
Rør creme fraiche/skyr, mayonnaise og sennep. Smag til med salt, peber, citronsaft og sukker. Det skal ikke være sødt, sukkeret skal blot få citron til at balancere i salaten. Vend kål og gulerod i dressingen. Og smag til igen.
Servering
Varm brødene. Riv kødet med to gafler. Fyld brødene med kød og coleslaw.