Hotdogs med pulled pork og coleslaw

Hotdogs med pulled pork og coleslaw image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

6 personer
    •   pulled pork
    • 6   hotdogbrød
  • Coleslaw

    • 200   g hvidkål
    • 200   g gulerødder
    • 200   g mayonnaise
    • 1   spsk. dijonsennep
    • 1   citron
    •   sukker
    • 200   g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller skyr

Forberedelse

    Læg kødet i et ovnfast fad, og tilbered det efter anvisningen på pakken.

    Coleslaw

  1. Riv hvidkål og gulerod.

  2. Rør creme fraiche/skyr, mayonnaise og sennep.

  3. Smag til med salt, peber, citronsaft og sukker. Det skal ikke være sødt, sukkeret skal blot få citron til at balancere i salaten.

  4. Vend kål og gulerod i dressingen. Og smag til igen.


  5. Servering

    Varm brødene. Riv kødet med to gafler. Fyld brødene med kød og coleslaw.