
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebryster kyllingebryst | 500 g g | ||
hvide aspargeser hvid asparges | 100 g g | ||
skyr skyr | 200 g g | ||
mayonnaise
mayonnaise (ca. 30 g) | 2 spsk. spsk. | ||
sennep
sennep (ca. 6 g) | 1 tsk. tsk. | ||
karry karry | 1 tsk. tsk. | ||
snackpebere snackpeber | 4 stk. stk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHønsesalat i snackpeber
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog kyllingebrysterne i 20 min. Skær dem herefter i tern. Kom kødet i en skål sammen med hvide asparges du har delt i passende stykker. Rør det sammen med skyr, mayonnaise, sennep og karry. Halvér snackpebrene og server hønsesalaten i de halverede peberfrugter. TipsSpis evt. hønsesalaten sammen med ristede rugbrødsstrimler (skær rugbrød i strimler og rist det).
Udarbejdet af Birgitte Nymann