
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | kyllingebryster kyllingebryst | ||
100 g g | hvide aspargeser hvid asparges | ||
200 g g | skyr skyr | ||
2 spsk. spsk. | mayonnaise
mayonnaise (ca. 30 g) | ||
1 tsk. tsk. | sennep
sennep (ca. 6 g) | ||
1 tsk. tsk. | karry karry | ||
4 stk. stk. | snackpebere snackpeber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHønsesalat i snackpeber
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kog kyllingebrysterne i 20 min. Skær dem herefter i tern. Kom kødet i en skål sammen med hvide asparges du har delt i passende stykker. Rør det sammen med skyr, mayonnaise, sennep og karry. Halvér snackpebrene og server hønsesalaten i de halverede peberfrugter. TipsSpis evt. hønsesalaten sammen med ristede rugbrødsstrimler (skær rugbrød i strimler og rist det).
Udarbejdet af Birgitte Nymann