Super frisk. Til Lidl Pris
Hønsesalat i snackpeber

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingebryster kyllingebryst500 g g
hvide aspargeser hvid asparges100 g g
skyr skyr200 g g
mayonnaise mayonnaise
(ca. 30 g)
2 spsk. spsk.
sennep sennep
(ca. 6 g)
1 tsk. tsk.
karry karry1 tsk. tsk.
snackpebere snackpeber4 stk. stk.

Hønsesalat i snackpeber

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(4)

Opskriften

Kog kyllingebrysterne i 20 min. Skær dem herefter i tern. Kom kødet i en skål sammen med hvide asparges du har delt i passende stykker. Rør det sammen med skyr, mayonnaise, sennep og karry. Halvér snackpebrene og server hønsesalaten i de halverede peberfrugter. TipsSpis evt. hønsesalaten sammen med ristede rugbrødsstrimler (skær rugbrød i strimler og rist det).

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt38 g Kulhydrater30 g Protein142 g kcal1055 kJ4409