Super frisk. Til Lidl Pris
Hønsesalat i snackpeber

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g kyllingebryster kyllingebryst
100 g g hvide aspargeser hvid asparges
200 g g skyr skyr
2 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
(ca. 30 g)
1 tsk. tsk. sennep sennep
(ca. 6 g)
1 tsk. tsk. karry karry
4 stk. stk. snackpebere snackpeber

Hønsesalat i snackpeber

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(1)

Sådan gør du

Kog kyllingebrysterne i 20 min. Skær dem herefter i tern. Kom kødet i en skål sammen med hvide asparges du har delt i passende stykker. Rør det sammen med skyr, mayonnaise, sennep og karry. Halvér snackpebrene og server hønsesalaten i de halverede peberfrugter. TipsSpis evt. hønsesalaten sammen med ristede rugbrødsstrimler (skær rugbrød i strimler og rist det).

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt38 g Kulhydrater30 g Protein142 g kcal1055 kJ4409