
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebryster kyllingebryst | 500 g g | |
hvide aspargeser hvid asparges | 100 g g | |
skyr skyr | 200 g g | |
mayonnaise
mayonnaise (ca. 30 g) | 2 spsk. spsk. | |
sennep
sennep (ca. 6 g) | 1 tsk. tsk. | |
karry karry | 1 tsk. tsk. | |
snackpebere snackpeber | 4 stk. stk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHønsesalat i snackpeber
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog kyllingebrysterne i 20 min. Skær dem herefter i tern. Kom kødet i en skål sammen med hvide asparges du har delt i passende stykker. Rør det sammen med skyr, mayonnaise, sennep og karry. Halvér snackpebrene og server hønsesalaten i de halverede peberfrugter. TipsSpis evt. hønsesalaten sammen med ristede rugbrødsstrimler (skær rugbrød i strimler og rist det).
Udarbejdet af Birgitte Nymann