
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 stk. stk. | rødkål rødkål | ||
2 dl dl | rødvinseddike rødvinseddike | ||
2 dl dl | balsamico
balsamico (mørk) | ||
2 dl dl | ribsgelé ribsgelé | ||
2 dl dl | ribssaft ribssaft | ||
1 dl dl | andefedt andefedt | ||
0,7 l l | hønsebouillon
hønsebouillon (eller hønsefond, stegt) | ||
300 g g | figner figne |
Hjemmelavet rødkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:00
t
(5)
Sådan gør du
Skør rødkålet i strimler. Hak fignerne groft. Kog det hele sammen uden låg. Rødkålen er færdig, når væsken er glaseret ind i kålen, og kålen er mør.