Super frisk. Til Lidl Pris
Hjemmelavet kalveleverpostej

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g kalvelever kalvelever
1 løg løg
1 ansjoser ansjos
(kan udlades)
1 hvidløg hvidløg
0,5 dl dl hvedemel hvedemel
1 æg æg
1,5 dl dl piskefløde piskefløde
150 g g smør smør
1 - 2 tsk. tsk. salt salt
1 knsp. knsp. allehånde allehånde
0,5 æbler æble
1 knsp. knsp. muskatnødder muskatnød
peber peber

Hjemmelavet kalveleverpostej

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Sådan gør du

Put lever, løg, ansjoser, hvidløg og æble i en foodprocessor og hak, indtil massen er jævn. Melet piskes ud i den kolde fløde og bringes herefter i kog. Smørret smeltes i jævningen, hvorefter leverblandingen, æg, salt, peber, allehånde og muskat røres i. Fordel massen i foliebakkerne og bag i ca. 1 time ved 200 grader. Velbekomme! Tip: Leverpostejen kan også krydres med nelliker, timian eller salvie. Den rå masse kan også fryses ned og bages, lige før den skal serveres - så er der lun leverpostej.