Super frisk. Til Lidl Pris
Hjemmelavet kalveleverpostej

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kalvelever kalvelever300 g g
løg løg1
ansjoser ansjos
(kan udlades)
1
hvidløg hvidløg1
hvedemel hvedemel0,5 dl dl
æg æg1
piskefløde piskefløde1,5 dl dl
smør smør150 g g
salt salt1 - 2 tsk. tsk.
allehånde allehånde1 knsp. knsp.
æbler æble0,5
muskatnødder muskatnød1 knsp. knsp.
peber peber

Hjemmelavet kalveleverpostej

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(5)

Opskriften

Put lever, løg, ansjoser, hvidløg og æble i en foodprocessor og hak, indtil massen er jævn. Melet piskes ud i den kolde fløde og bringes herefter i kog. Smørret smeltes i jævningen, hvorefter leverblandingen, æg, salt, peber, allehånde og muskat røres i. Fordel massen i foliebakkerne og bag i ca. 1 time ved 200 grader. Velbekomme! Tip: Leverpostejen kan også krydres med nelliker, timian eller salvie. Den rå masse kan også fryses ned og bages, lige før den skal serveres - så er der lun leverpostej.