
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kalvelever kalvelever | 300 g g | ||
løg løg | 1 | ||
ansjoser
ansjos (kan udlades) | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 1 | ||
hvedemel hvedemel | 0,5 dl dl | ||
æg æg | 1 | ||
piskefløde piskefløde | 1,5 dl dl | ||
smør smør | 150 g g | ||
salt salt | 1 - 2 tsk. tsk. | ||
allehånde allehånde | 1 knsp. knsp. | ||
æbler æble | 0,5 | ||
muskatnødder muskatnød | 1 knsp. knsp. | ||
peber peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHjemmelavet kalveleverpostej
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Put lever, løg, ansjoser, hvidløg og æble i en foodprocessor og hak, indtil massen er jævn. Melet piskes ud i den kolde fløde og bringes herefter i kog. Smørret smeltes i jævningen, hvorefter leverblandingen, æg, salt, peber, allehånde og muskat røres i. Fordel massen i foliebakkerne og bag i ca. 1 time ved 200 grader. Velbekomme! Tip: Leverpostejen kan også krydres med nelliker, timian eller salvie. Den rå masse kan også fryses ned og bages, lige før den skal serveres - så er der lun leverpostej.