
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
800 g g | kartofler kartoffel | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
200 g g | spinat spinat | ||
80 g g | champignoner champignon | ||
50 g g | pinjekerner pinjekerner | ||
100 g g | blåskimmeloste
blåskimmelost ((WH blåskimmelost fra Bornholms Andelsmejeri)) | ||
1 | æg æg | ||
150 g g | mel mel |
Hjemmelavet gnocchi med blåskimmelost, spinat, champignoner og pinjekerner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i saltet vand, indtil de er møre. Lad kartoflerne køle af. Varm pinjekernerne på en lille pande, indtil de har fået lidt farve. Sæt dem til side, og lad dem køle af.
Mos kartoflerne til en grov kartoffelmos. Kom mel, salt og æg i kartoffelmosen, og ælt forsigtigt ingredienserne sammen, indtil massen former en blød dej. Rul dejen ud til en eller to lange pølser, ca. 1 cm tykke. Skær pølsen op i 1x1 cm store stykker. Kog 1,5 liter vand. Varm lidt olie på en pande over mild varme. Kom svampene på panden, og giv dem lidt farve. Tilføj spinat, og vend den forsigtigt, indtil den falder sammen. Skru helt ned for varmen, og vend blåskimmelosten med spinat og svampe. Kom gnocchierne i det kogende, letsaltede vand. De er færdige, når de stiger op til vandets overflade. Tag dem op med en hulske, og kom dem op på panden. Vend spinat, svampe og gnocchi sammen. Servér i skåle med pinjekerner drysset over gnocchien.