
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Hotdogbrød
mælk mælk | 3 dl dl | ||
gær gær | 25 g g | ||
rapsolie rapsolie | 0,5 dl dl | ||
æg æg | 1 | ||
sukker sukker | 1 spsk. spsk. | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
kardemomme kardemomme | 1 nip nip | ||
mel mel | 600 g g | ||
æg
æg (til pensling) | 1 |
Ketchup
Aioli
mayonnaise mayonnaise | 1,5 dl dl | ||
Salt og peber Salt og peber | 1 nip nip | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. |
Ristede løg
løg løg | 2 | ||
mel mel | 1 dl dl | ||
salt salt | 1 nip nip | ||
fritureolie fritureolie | 4 dl dl |
Syltede rødløg
rødløg rødløg | 2 | ||
æbleeddike æbleeddike | 1,5 dl dl | ||
vand vand | 0,5 dl dl | ||
sukker sukker | 0,5 dl dl | ||
peberkorn
peberkorn (hele) | 1 tsk. tsk. |
Syltede sennepsfrø
sennepsfrø sennepsfrø | 2 spsk. spsk. | ||
eddikeblanding
eddikeblanding (fra de syltede rødløg) | 0,5 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHjemmelavede, gourmet hotdogs
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kog eddikeblandingen op og sæt rødløg og sennepsfrø i blød
- Lav dine brød ved at opløse gær i mælk. Tilsæt olie, krydderier og æg og rør rundt. Kom melet i lidt af gangen. Ælt godt og lad dejen hæve en time. Form brødene, efterhæv imens ovnen tændes på 175 grader varmluft. Pensl brød med æg og bag i 20 minutters tid.
- Lav ketchup ved at snitte grøntsager, som svitses af i olie. Kom resterende ved og lad den simre. Stavblend til sidst.
- Skær løg i skiver til ‘ristede løg’ og del dem fra hinanden. Vend dem i mel og salt - og kom dem i fritureolie til de er sprøde. Dryp af på køkkenrulle.
- Rør din aioli sammen, hak agurker og steg pølserne sprøde (prik i dem inden de kommer på panden).
- Saml dine hotdogs med aioli, ketchup, syltede og ristede løg, agurk og sennepsfrø.