
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Hotdogbrød
mælk mælk | 3 dl dl | |
gær gær | 25 g g | |
rapsolie rapsolie | 0,5 dl dl | |
æg æg | 1 | |
sukker sukker | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
kardemomme kardemomme | 1 nip nip | |
mel mel | 600 g g | |
æg
æg (til pensling) | 1 |
Ketchup
Aioli
mayonnaise mayonnaise | 1,5 dl dl | |
Salt og peber Salt og peber | 1 nip nip | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. |
Ristede løg
løg løg | 2 | |
mel mel | 1 dl dl | |
salt salt | 1 nip nip | |
fritureolie fritureolie | 4 dl dl |
Syltede rødløg
rødløg rødløg | 2 | |
æbleeddike æbleeddike | 1,5 dl dl | |
vand vand | 0,5 dl dl | |
sukker sukker | 0,5 dl dl | |
peberkorn
peberkorn (hele) | 1 tsk. tsk. |
Syltede sennepsfrø
sennepsfrø sennepsfrø | 2 spsk. spsk. | |
eddikeblanding
eddikeblanding (fra de syltede rødløg) | 0,5 dl dl |
Pølser
frankfurtere frankfurter | 12 | |
agurker
agurk (hakket i små tern) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHjemmelavede, gourmet hotdogs
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kog eddikeblandingen op og sæt rødløg og sennepsfrø i blød
- Lav dine brød ved at opløse gær i mælk. Tilsæt olie, krydderier og æg og rør rundt. Kom melet i lidt af gangen. Ælt godt og lad dejen hæve en time. Form brødene, efterhæv imens ovnen tændes på 175 grader varmluft. Pensl brød med æg og bag i 20 minutters tid.
- Lav ketchup ved at snitte grøntsager, som svitses af i olie. Kom resterende ved og lad den simre. Stavblend til sidst.
- Skær løg i skiver til ‘ristede løg’ og del dem fra hinanden. Vend dem i mel og salt - og kom dem i fritureolie til de er sprøde. Dryp af på køkkenrulle.
- Rør din aioli sammen, hak agurker og steg pølserne sprøde (prik i dem inden de kommer på panden).
- Saml dine hotdogs med aioli, ketchup, syltede og ristede løg, agurk og sennepsfrø.