Super frisk. Til Lidl Pris
Hjemmelavet hotdogs

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Hotdogbrød

mælk mælk3 dl dl
gær gær25 g g
rapsolie rapsolie0,5 dl dl
æg æg1
sukker sukker1 spsk. spsk.
salt salt1 tsk. tsk.
kardemomme kardemomme1 nip nip
mel mel600 g g
æg æg
(til pensling)
1

Ketchup

løg løg1
hvidløg hvidløg1 fed fed
tomater tomat5
æbler æble1
sukker sukker1 spsk. spsk.
salt salt1 tsk. tsk.
peber peber1 nip nip
karry karry1 tsk. tsk.
æbleeddike æbleeddike1 spsk. spsk.
sambal oelek sambal oelek
(eller karrypaste)
1 tsk. tsk.
vand vand0,5 dl dl
rapsolie rapsolie0,5 dl dl

Aioli

mayonnaise mayonnaise1,5 dl dl
Salt og peber Salt og peber1 nip nip
hvidløg hvidløg1 fed fed
citronersaft citronsaft1 spsk. spsk.

Ristede løg

løg løg2
mel mel1 dl dl
salt salt1 nip nip
fritureolie fritureolie4 dl dl

Syltede rødløg

rødløg rødløg2
æbleeddike æbleeddike1,5 dl dl
vand vand0,5 dl dl
sukker sukker0,5 dl dl
peberkorn peberkorn
(hele)
1 tsk. tsk.

Syltede sennepsfrø

sennepsfrø sennepsfrø2 spsk. spsk.
eddikeblanding eddikeblanding
(fra de syltede rødløg)
0,5 dl dl

Pølser

frankfurtere frankfurter12
agurker agurk
(hakket i små tern)
1

Hjemmelavede, gourmet hotdogs

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(2)

Opskriften

  1. Kog eddikeblandingen op og sæt rødløg og sennepsfrø i blød
  2. Lav dine brød ved at opløse gær i mælk. Tilsæt olie, krydderier og æg og rør rundt. Kom melet i lidt af gangen. Ælt godt og lad dejen hæve en time. Form brødene, efterhæv imens ovnen tændes på 175 grader varmluft. Pensl brød med æg og bag i 20 minutters tid.
  3. Lav ketchup ved at snitte grøntsager, som svitses af i olie. Kom resterende ved og lad den simre. Stavblend til sidst.
  4. Skær løg i skiver til ‘ristede løg’ og del dem fra hinanden. Vend dem i mel og salt - og kom dem i fritureolie til de er sprøde. Dryp af på køkkenrulle.
  5. Rør din aioli sammen, hak agurker og steg pølserne sprøde (prik i dem inden de kommer på panden).
  6. Saml dine hotdogs med aioli, ketchup, syltede og ristede løg, agurk og sennepsfrø.