Super frisk. Til Lidl Pris
Hjemmebagt knækbrød med varmrøget ørred

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Hjemmebagt knækbrød med varmrøget ørred

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

0 min
(1)

Opskriften

Start med at smelte smørret. Opløs gæren i dit lunkne vand og tilsæt honning og rør godt rundt. Tilsæt al melet sammen med smørret og rør rundt. Tilsæt nu salt og bland det hele godt sammen. Du behøver ikke ælte det - du skal blot samle dejen, som var det en mørdej. Dejen må godt virke en lille smule fugtig, ligesom modellervoks, men ikke alt for klistret. Tilsæt evt. en smule mere mel hvis den virker våd. Lav nogle små klumper af dejen, på størrelse med en golfkugle, og rul dem tyndt ud på et bord drysset med masser af mel. Du kan næsten ikke bruge for meget mel her. Brug en ”kruskavel” hvis du har sådan en, til at give lidt struktur i brødet. Ellers kan du sagtens bare bage dem flade. Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og bag dem i 6-8 minutter ca. Afkøl på en rist.

Top dine knækbrød med lækker varmrøget ørred, evt. lidt lynsyltede grøntsager og/eller nogle friske urter.