
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 150 g g | |
hvedemel hvedemel | 200 g g | |
malede mandler malet mandel | 40 g g | |
vaniljesukker
vaniljesukker (eller en 1/2 vaniljestang) | 1 spsk. spsk. | |
flormelis flormelis | 30 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
vand vand | ||
hindbærmarmelade hindbærmarmelade | ||
frysetørrede hindbær frysetørrede hindbær |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHindbærsnitter med frysetørrede hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
DejSmuldr smørret i melet. Tilsæt flormelis, vaniljesukker og bagepulver. Ælt dejen godt sammen. Tilsæt en smule vand for at gøre dejen fin og glat. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Tag dejen ud, og rul den ud på bagepapir til en stor firkant. Bag den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 10 min, eller indtil den er gylden. Del dejen i to, og lad den køle af - når den køler af, bliver den mere hård og tør.GlasurRør glasuren sammen. Smør marmeladen på den ene halvdel af den bagte dej. Læg den anden halvdel over, og skær kagerne ud.
PyntPynt kagerne med glasur, og drys med frystørrede hindbær.