Mos hindbærerne og rør dem sammen med smør og sukker til en cremet masse. Tilsæt æggene ét efter ét. Bland mel og bagepulver og ælt det sammen med hindbærmassen. Lad dejen hæve koldt i 2 timer. Dejen rulles ud portionsvis, på et bord drysset med mel, i ca. 4 mm tykkelse. Skær hjerter (ca. 5 cm) ud og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12-14 min. til de er lysebrune. Lad hjerterne afkøle. Flormelis røres sammen med lidt hindbærsaft til glasur. Hjerterne pensles og pyntes med glasur og sukkerdekoration. DekorationKulørte sukkerstjerner eller sukkerperler til at dekorere med.
Hindbærhjerter
Ingredienser
75
stk.
-
- 50 g hindbær
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 2 æg
- 350 g hvedemel
- 250 g flormelis
- 1 knsp. bagepulver