Super frisk. Til Lidl Pris
Hindbærhjerter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g hindbær hindbær
125 g g smør smør
125 g g sukker sukker
2 æg æg
350 g g hvedemel hvedemel
250 g g flormelis flormelis
1 knsp. knsp. bagepulver bagepulver

Hindbærhjerter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(2)

Sådan gør du

Mos hindbærerne og rør dem sammen med smør og sukker til en cremet masse. Tilsæt æggene ét efter ét. Bland mel og bagepulver og ælt det sammen med hindbærmassen. Lad dejen hæve koldt i 2 timer. Dejen rulles ud portionsvis, på et bord drysset med mel, i ca. 4 mm tykkelse. Skær hjerter (ca. 5 cm) ud og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12-14 min. til de er lysebrune. Lad hjerterne afkøle. Flormelis røres sammen med lidt hindbærsaft til glasur. Hjerterne pensles og pyntes med glasur og sukkerdekoration. DekorationKulørte sukkerstjerner eller sukkerperler til at dekorere med.