Super frisk. Til Lidl Pris
Havregrynskiks med skyrdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Skyrdip

15 stk. stk. mandler mandel
25 stk. stk. rosiner rosin
6 stk. stk. havregrynskiks havregrynskiks
2 dl dl skyr skyr

Havregrynskiks

4 dl dl havregryn havregryn
0,5 dl dl sesamfrø sesamfrø
(kan udelades)
2 dl dl vand vand
(kogende vand)
3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
0,5 tsk. tsk. salt salt

Havregrynskiks med skyrdip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

33 min
(4)

Sådan gør du

SkyrdipHak mandler og rosiner fint - gerne i en blender eller foodprocessor. Hæld skyr op i den tallerken, du vil spise af. Tilsæt mandler og rosiner og rør det godt sammen. Spis skyrblandingen som dip med havregrynskiksene.

HavregrynskiksKom havregryn, sesamfrø, salt og olie i en skål og hæld kogende vand over. Rør det hele sammen med en ske, til du har en klistret masse.Hæld massen ud på et stykke bagepapir, kom endnu et stykke bagepapir over og rul dejen tyndt ud med en kagerulle. Brug en kniv eller pizzakniv til at skære dejen i skiver. Du kan også bruge små runde eller stjerneformede småkageforme til at lave fine figurer.Bag ved 200 grader i 15-20 min. til kiksene er let brunede.

Udarbejdet af Birgitte Nymann