
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Skyrdip
mandler mandel | 15 stk. stk. | ||
rosiner rosin | 25 stk. stk. | ||
havregrynskiks havregrynskiks | 6 stk. stk. | ||
skyr skyr | 2 dl dl |
Havregrynskiks
havregryn havregryn | 4 dl dl | ||
sesamfrø
sesamfrø (kan udelades) | 0,5 dl dl | ||
vand
vand (kogende vand) | 2 dl dl | ||
olivenolie olivenolie | 3 spsk. spsk. | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHavregrynskiks med skyrdip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
SkyrdipHak mandler og rosiner fint - gerne i en blender eller foodprocessor. Hæld skyr op i den tallerken, du vil spise af. Tilsæt mandler og rosiner og rør det godt sammen. Spis skyrblandingen som dip med havregrynskiksene.
HavregrynskiksKom havregryn, sesamfrø, salt og olie i en skål og hæld kogende vand over. Rør det hele sammen med en ske, til du har en klistret masse.Hæld massen ud på et stykke bagepapir, kom endnu et stykke bagepapir over og rul dejen tyndt ud med en kagerulle. Brug en kniv eller pizzakniv til at skære dejen i skiver. Du kan også bruge små runde eller stjerneformede småkageforme til at lave fine figurer.Bag ved 200 grader i 15-20 min. til kiksene er let brunede.
Udarbejdet af Birgitte Nymann