Super frisk. Til Lidl Pris
Havregrødsmuffins med banan og kerner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

120 g g havregryn havregryn
3,5 dl dl vand vand
havsalt havsalt
(finvalset)
150 g g smør smør
(blødt smør)
50 g g rørsukker rørsukker
4 æg æg
(str. M)
1,5 dl dl kærnemælk kærnemælk
200 g g hvedemel hvedemel
1,5 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
50 g g solsikkekerner solsikkekerner
35 g g græskarfrø græskarfrø
30 g g hørfrø hørfrø
0,5 tsk. tsk. kardemomme kardemomme
1 bananer banan

Havregrødsmuffins med banan og kerner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(106)

Sådan gør du

Start med at koge havregrød: Kom havregryn, vand, salt og groft moset banan op i en gryde. Kog det op til vandet er fordampet og rør det sammen til en tyk, klistret grød. Lad det køle let af, mens du tilbereder resten.Muffindejen

Pisk det bløde smør luftigt sammen med sukkeret. Tilsæt ét æg ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Tilsæt lidt efter lidt havregrøden og rør det godt sammen. Tilsæt kærnemælken. Bland hvedemel og bagepulver og sigt det ned i dejen. Tilsæt alle kerner og evt. kardemomme, hvis du synes, og rør dejen godt sammen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem ved 180 grader varmluft i ca 35-40 min. til de er gyldne.

  • Opbevares tørt.
  • Egner sig til at blive frosset.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her