
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 300 g g | ||
sukker sukker | 180 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 8 g g | ||
salt salt | |||
æg æg | 5 | ||
mel mel | 250 g g | ||
kakaopulver kakaopulver | 100 g g | ||
bagepulver bagepulver | 2 tsk. tsk. | ||
citroner citron | 1 | ||
slik
slik (fx flagermus-slik) | 50 g g | ||
vingummisnører vingummisnøre | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHalloween-kage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Forvarm ovnen til 175 °C (varmluft). Pisk blødt smør luftigt i en skål med en håndmikser. Tilsæt skiftevis sukker, vaniljesukker, salt og æg under omrøring. Tilsæt mel, kakaopulver og bagepulver i skålen, og rør kort rundt.
Beklæd samtidig en springform med bagepapir, og smør kanterne. Fordel dejen i kageformen, og bag den i den forvarmede ovn i ca. 30 min. Tag derefter kagen ud af ovnen, og lad den afkøle.
Halvér citronen, og pres saften ud. Rør 2 spsk citronsaft sammen med resten af det sigtede flormelis til glasur i en skål. Overtræk kagens overflade med glasuren, og fordel flagermus, vingummisnører og vingummidyr på kagen. Lad sukkerglasuren blive fast, og servér halloween-kagen.