Halloween-kage

Halloween-kage image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 20 min
Tilberedning 1:10 t

Ingredienser

16 portioner
    • 300   g smør
    • 180   g sukker
    • 8   g vaniljesukker
    •   salt
    • 5   æg
    • 250   g mel
    • 100   g kakaopulver
    • 2   tsk. bagepulver
    • 1   citron
    • 50   g slik fx flagermus-slik
    • 50   g vingummisnører

Forberedelse

    Forvarm ovnen til 175 °C (varmluft). Pisk blødt smør luftigt i en skål med en håndmikser. Tilsæt skiftevis sukker, vaniljesukker, salt og æg under omrøring. Tilsæt mel, kakaopulver og bagepulver i skålen, og rør kort rundt.

    Beklæd samtidig en springform med bagepapir, og smør kanterne. Fordel dejen i kageformen, og bag den i den forvarmede ovn i ca. 30 min. Tag derefter kagen ud af ovnen, og lad den afkøle.

    Halvér citronen, og pres saften ud. Rør 2 spsk citronsaft sammen med resten af det sigtede flormelis til glasur i en skål. Overtræk kagens overflade med glasuren, og fordel flagermus, vingummisnører og vingummidyr på kagen. Lad sukkerglasuren blive fast, og servér halloween-kagen.