Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodscupcakes med frosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Muffins

hvedemel hvedemel150 g g
brun farin brun farin180 g g
natron natron1 tsk. tsk.
kanel kanel1 tsk. tsk.
salt salt0,5 tsk. tsk.
æg æg2
olivenolie olivenolie2 dl dl
gulerødder gulerod
(fintrevet gulerod)
250 g g
pekannødder pekannødder
(finthakkede pekannødder)
100 g g

Frosting

flormelis flormelis320 g g
smør smør50 g g
flødeost flødeost125 g g

Gulerodscupcakes med frosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(101)

Opskriften

Hvem elsker ikke frosting? Disse gulerodscupcakes med frosting smager himmelsk. Opskriften er nem at gå til og de vil gøre sig godt på et hvert kagebord. De er perfekte til fødselsdagsfejring, en hyggelig eftermiddag med veninderne eller måske er det din tur til at have kage med på arbejde? Derudover er de nemme at tematisere. Farv f.eks. frostingen orange og du er godt på vej til en halloween kage eller måske gul med et påskeæg og du har en påskekage. Det er kun fantasien der sætter grænserne og en ting er sikker de smager vidunderligt.

Muffin

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland mel, brun farin, natron og kanel i en skål.
  3. Tilføj æg og olie og rør godt rundt.
  4. Tilsæt de finthakkede nødder og fintrevet gulerod, og rør godt rundt.
  5. Hæld dejen i forme og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min.
  6. Tag kagerne ud, og lad dem køle.


Frosting

  1. Bland flormelis, smør og flødeost i en skål.
  2. Pisk med en håndmikser ved lav hastighed. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig.
  3. Smør frosting på kagerne, og pynt med finthakkede pekannødder.