
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | gulerødder gulerod | ||
1 | ingefær
ingefær (ca. 50) | ||
6 | appelsiner
appelsin (blod- eller alm. appelsiner) | ||
2 tsk. tsk. | solsikkeolie solsikkeolie | ||
sugerør sugerør |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerod-, ingefær- og appelsindrik
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl gulerødderne og ingefæren, og skær dem i grove tern. Kør dem igennem en saftpresser. Halver 1 blodappelsin, og skær den i tynde skiver. Pres alle appelsinerne.Rør appelsin- og gulerod-ingefær-saften med olie, og fyld den på glas. Pynt med appelsinskiverne, og server straks med sugerør.