#LidlOverrasker
Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 glas glas rødkål rødkål
(ca. 720 ml)
2 løg løg
4 appelsiner appelsin
60 g g appelsinmarmelade appelsinmarmelade
salt salt
peber peber
3 enebær enebær
1 tsk. tsk. koriander koriander
1 laurbærblade laurbærblad
1 tsk. tsk. smør smør
8 andelår andelår
(á ca. 235 g)

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(3)

Sådan gør du

Lad rødkålen dryppe af. Løgene pilles og hakkes. 2 appelsiner presses og saften blandes sammen med løg og appelsinmarmelade i rødkålen. Krydr med salt og peber. Enebær, koriander og laurbær lægges i et kaffe- eller 
tefilter, lukkes og lægges i rødkålen. Andelårene duppes tørre. Kom andelårene i en meget varm stegegryde med skindsiden nedad i 2 min. Vend dem og steg i 2 min. Tag dem op og krydr let med salt og peber. Kom 
rødkålen i gryden og rist det et øjeblik. Læg andelårene ovenpå med skindsiden opad. Læg låg på og sæt den ovnfaste gryde i en 200°C forvarmet ovn. Steges ca. 30-35 min. til andelårene har en kernetemperatur på 70°C. De sidste ca. 10 min. uden låg, så de kan blive sprøde.

I mellemtiden pilles de resterende 
appelsiner så den hvide hinde også fjernes. Skær appelsinerne ud i både og opfang saften. Tag andelårene ud, lad dem hvile et øjeblik og hold dem varme. Fjern krydderiposen fra rødkålen og hæld appelsinsaften og appelsinbådene i kålen og smag til. Serveres sammen med andelårene og med 
kartofler.

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål
50 min

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Ingredienser

rødkål (ca. 720 ml)
2 glas
løg
2
appelsin
4
appelsinmarmelade
60 g
salt
peber
enebær
3
koriander
1 tsk.
laurbærblad
1
smør
1 tsk.
andelår (á ca. 235 g)
8
Grydestegt andelår på appelsin-rødkål
50 min

Step 1

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Lad rødkålen dryppe af. Løgene pilles og hakkes. 2 appelsiner presses og saften blandes sammen med løg og appelsinmarmelade i rødkålen. Krydr med salt og peber. Enebær, koriander og laurbær lægges i et kaffe- eller 
tefilter, lukkes og lægges i rødkålen. Andelårene duppes tørre. Kom andelårene i en meget varm stegegryde med skindsiden nedad i 2 min. Vend dem og steg i 2 min. Tag dem op og krydr let med salt og peber. Kom 
rødkålen i gryden og rist det et øjeblik. Læg andelårene ovenpå med skindsiden opad. Læg låg på og sæt den ovnfaste gryde i en 200°C forvarmet ovn. Steges ca. 30-35 min. til andelårene har en kernetemperatur på 70°C. De sidste ca. 10 min. uden låg, så de kan blive sprøde.

I mellemtiden pilles de resterende 
appelsiner så den hvide hinde også fjernes. Skær appelsinerne ud i både og opfang saften. Tag andelårene ud, lad dem hvile et øjeblik og hold dem varme. Fjern krydderiposen fra rødkålen og hæld appelsinsaften og appelsinbådene i kålen og smag til. Serveres sammen med andelårene og med 
kartofler.

rødkål (ca. 720 ml): 2 glas
løg: 2
appelsin: 4
appelsinmarmelade: 60 g
salt
peber
enebær: 3
koriander: 1 tsk.
laurbærblad: 1
smør: 1 tsk.
andelår (á ca. 235 g): 8
Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Rødkålstærter med flødeost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rødkålstærter med flødeost
1:15 t
(1)
Rødkålssalat med appelsin og æble

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rødkålssalat med appelsin og æble
10 min
(3)
Langtidsstegt and med sauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Langtidsstegt and med sauce
40 min
(2)
And med mandelrisotto og brombær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

And med mandelrisotto og brombær
1:10 t
(1)
Andebryster med lynsyltede tranebær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Andebryster med lynsyltede tranebær
60 min
(6)
Andebrystfilet med sherry/orange sauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Andebrystfilet med sherry/orange sauce
60 min
(1)
Rødkålssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rødkålssalat
10 min
(2)
Råmarineret rødkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Råmarineret rødkål
10 min
(4)
Kokkelandsholdet - Masterclass
Kokkelandsholdet - Masterclass
Sådan tilbereder du en saftig andesteg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sådan tilbereder du en saftig andesteg
1:45 t
(12)
Kokkelandsholdet - Masterclass
Kokkelandsholdet - Masterclass
Sådan udskærer du en and

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sådan udskærer du en and
1:45 t
(7)
Pærecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pærecreme
35 min
(0)
WH
WH
Den perfekte juleand

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Den perfekte juleand
4:00 t
(0)
WH
WH
Risalamande

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Risalamande
6:00 t
(1)
Offer
Svinemørbrad med ovnbagt hokkaido-græskar, bacon og blommechutney

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svinemørbrad med ovnbagt hokkaido-græskar, bacon og blommechutney
1:20 t
(1)
Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)
10 min
(0)