Super frisk. Til Lidl Pris
Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 glas glas rødkål rødkål
(ca. 720 ml)
2 løg løg
4 appelsiner appelsin
60 g g appelsinmarmelade appelsinmarmelade
salt salt
peber peber
3 enebær enebær
1 tsk. tsk. koriander koriander
1 laurbærblade laurbærblad
1 tsk. tsk. smør smør
8 andelår andelår
(á ca. 235 g)

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(6)

Opskriften

Lad rødkålen dryppe af. Løgene pilles og hakkes. 2 appelsiner presses og saften blandes sammen med løg og appelsinmarmelade i rødkålen. Krydr med salt og peber. Enebær, koriander og laurbær lægges i et kaffe- eller 
tefilter, lukkes og lægges i rødkålen. Andelårene duppes tørre. Kom andelårene i en meget varm stegegryde med skindsiden nedad i 2 min. Vend dem og steg i 2 min. Tag dem op og krydr let med salt og peber. Kom 
rødkålen i gryden og rist det et øjeblik. Læg andelårene ovenpå med skindsiden opad. Læg låg på og sæt den ovnfaste gryde i en 200°C forvarmet ovn. Steges ca. 30-35 min. til andelårene har en kernetemperatur på 70°C. De sidste ca. 10 min. uden låg, så de kan blive sprøde.

I mellemtiden pilles de resterende 
appelsiner så den hvide hinde også fjernes. Skær appelsinerne ud i både og opfang saften. Tag andelårene ud, lad dem hvile et øjeblik og hold dem varme. Fjern krydderiposen fra rødkålen og hæld appelsinsaften og appelsinbådene i kålen og smag til. Serveres sammen med andelårene og med 
kartofler.