
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 glas glas | rødkål
rødkål (ca. 720 ml) | ||
2 | løg løg | ||
4 | appelsiner appelsin | ||
60 g g | appelsinmarmelade appelsinmarmelade | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
3 | enebær enebær | ||
1 tsk. tsk. | koriander koriander | ||
1 | laurbærblade laurbærblad | ||
1 tsk. tsk. | smør smør | ||
8 | andelår
andelår (á ca. 235 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrydestegt andelår på appelsin-rødkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Lad rødkålen dryppe af. Løgene pilles og hakkes. 2 appelsiner presses og saften blandes sammen med løg og appelsinmarmelade i rødkålen. Krydr med salt og peber. Enebær, koriander og laurbær lægges i et kaffe- eller tefilter, lukkes og lægges i rødkålen. Andelårene duppes tørre. Kom andelårene i en meget varm stegegryde med skindsiden nedad i 2 min. Vend dem og steg i 2 min. Tag dem op og krydr let med salt og peber. Kom rødkålen i gryden og rist det et øjeblik. Læg andelårene ovenpå med skindsiden opad. Læg låg på og sæt den ovnfaste gryde i en 200°C forvarmet ovn. Steges ca. 30-35 min. til andelårene har en kernetemperatur på 70°C. De sidste ca. 10 min. uden låg, så de kan blive sprøde.
I mellemtiden pilles de resterende appelsiner så den hvide hinde også fjernes. Skær appelsinerne ud i både og opfang saften. Tag andelårene ud, lad dem hvile et øjeblik og hold dem varme. Fjern krydderiposen fra rødkålen og hæld appelsinsaften og appelsinbådene i kålen og smag til. Serveres sammen med andelårene og med kartofler.