Super frisk. Til Lidl Pris
Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 glas glas rødkål rødkål
(ca. 720 ml)
2 løg løg
4 appelsiner appelsin
60 g g appelsinmarmelade appelsinmarmelade
salt salt
peber peber
3 enebær enebær
1 tsk. tsk. koriander koriander
1 laurbærblade laurbærblad
1 tsk. tsk. smør smør
8 andelår andelår
(á ca. 235 g)

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(3)

Sådan gør du

Lad rødkålen dryppe af. Løgene pilles og hakkes. 2 appelsiner presses og saften blandes sammen med løg og appelsinmarmelade i rødkålen. Krydr med salt og peber. Enebær, koriander og laurbær lægges i et kaffe- eller 
tefilter, lukkes og lægges i rødkålen. Andelårene duppes tørre. Kom andelårene i en meget varm stegegryde med skindsiden nedad i 2 min. Vend dem og steg i 2 min. Tag dem op og krydr let med salt og peber. Kom 
rødkålen i gryden og rist det et øjeblik. Læg andelårene ovenpå med skindsiden opad. Læg låg på og sæt den ovnfaste gryde i en 200°C forvarmet ovn. Steges ca. 30-35 min. til andelårene har en kernetemperatur på 70°C. De sidste ca. 10 min. uden låg, så de kan blive sprøde.

I mellemtiden pilles de resterende 
appelsiner så den hvide hinde også fjernes. Skær appelsinerne ud i både og opfang saften. Tag andelårene ud, lad dem hvile et øjeblik og hold dem varme. Fjern krydderiposen fra rødkålen og hæld appelsinsaften og appelsinbådene i kålen og smag til. Serveres sammen med andelårene og med 
kartofler.