Super frisk. Til Lidl Pris
Grove pølsehorn

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

15 g g gær gær
2 dl dl havregryn havregryn
150 g g speltmel speltmel
100 g g rugmel rugmel
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
4 dl dl vand vand
(Eller tilsæt til dejen kan samles og ikke klistrer)
1 tsk. tsk. salt salt
6 kyllingepølser kyllingepølse
sesamfrø sesamfrø

Grove pølsehorn

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(13)

Opskriften

Aftenen før - eller min. 3 timer før brødene skal bages - røres gæren ud i vandet og olivenolien, og det blandes sammen med resten af ingredienserne (undtagen pølserne og sesamfrø) i en skål. Tilsæt mere mel, hvis dejen klistrer. Stilles køligt.

Når dejen har hævet, deles den op i 6 stykker. Rul et dejstykke ud, læg en pølse på i den ene ende, og rul dejen rundt om pølsen. Rul evt. pølsebrødet i sesamfrø. Lad de 6 brød hæve i yderligere 20 min på bagepapir på bagepladen, og bag dem derefter i 20 min ved 200 °C.

Tips

Du kan bruge fuldkornshvedemel i stedet for spelt- og rugmel. Du kan også komme frikadeller eller andre typer af kød indeni i stedet for pølser. Dejen er også god at bage boller af, uden at pølserne kommes i.

Udarbejdet af Birgitte Nymann