
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
15 g g | gær gær | ||
2 dl dl | havregryn havregryn | ||
150 g g | speltmel speltmel | ||
100 g g | rugmel rugmel | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
4 dl dl | vand
vand (Eller tilsæt til dejen kan samles og ikke klistrer) | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
6 | kyllingepølser kyllingepølse | ||
sesamfrø sesamfrø |
Grove pølsehorn
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Aftenen før - eller min. 3 timer før brødene skal bages - røres gæren ud i vandet og olivenolien, og det blandes sammen med resten af ingredienserne (undtagen pølserne og sesamfrø) i en skål. Tilsæt mere mel, hvis dejen klistrer. Stilles køligt.
Når dejen har hævet, deles den op i 6 stykker. Rul et dejstykke ud, læg en pølse på i den ene ende, og rul dejen rundt om pølsen. Rul evt. pølsebrødet i sesamfrø. Lad de 6 brød hæve i yderligere 20 min på bagepapir på bagepladen, og bag dem derefter i 20 min ved 200 °C.
Tips
Du kan bruge fuldkornshvedemel i stedet for spelt- og rugmel. Du kan også komme frikadeller eller andre typer af kød indeni i stedet for pølser. Dejen er også god at bage boller af, uden at pølserne kommes i.
Udarbejdet af Birgitte Nymann