
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 15 g g | ||
havregryn havregryn | 2 dl dl | ||
speltmel speltmel | 150 g g | ||
rugmel rugmel | 100 g g | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
vand
vand (Eller tilsæt til dejen kan samles og ikke klistrer) | 4 dl dl | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
kyllingepølser kyllingepølse | 6 | ||
sesamfrø sesamfrø |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrove pølsehorn
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Aftenen før - eller min. 3 timer før brødene skal bages - røres gæren ud i vandet og olivenolien, og det blandes sammen med resten af ingredienserne (undtagen pølserne og sesamfrø) i en skål. Tilsæt mere mel, hvis dejen klistrer. Stilles køligt.
Når dejen har hævet, deles den op i 6 stykker. Rul et dejstykke ud, læg en pølse på i den ene ende, og rul dejen rundt om pølsen. Rul evt. pølsebrødet i sesamfrø. Lad de 6 brød hæve i yderligere 20 min på bagepapir på bagepladen, og bag dem derefter i 20 min ved 200 °C.
Tips
Du kan bruge fuldkornshvedemel i stedet for spelt- og rugmel. Du kan også komme frikadeller eller andre typer af kød indeni i stedet for pølser. Dejen er også god at bage boller af, uden at pølserne kommes i.
Udarbejdet af Birgitte Nymann