
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tærtebund
hvedemel hvedemel | 125 g g | ||
smør smør | 125 g g | ||
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | 100 g g | ||
rosmarin rosmarin | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
vand vand | 2 spsk. spsk. |
Fyld
rødløg
rødløg (fint hakket) | 1 | ||
bacontern bacontern | 200 g g | ||
babyspinat babyspinat | 100 g g | ||
æg æg | 2 | ||
mælk mælk | 1 dl dl | ||
revet ost revet ost | 125 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrov bacontærte med spinat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader. Smuldr smørret i mel og salt, tilsæt vand og ælt dejen hurtigt sammen. Hvis du bruger en foodprocessor, så kom alle ingredienserne i og kør nogle sekunder, indtil dejen samler sig. Når dejen er smidig og blød, formes den til en kugle, lægges på et meldrysset bord og rulles forsigtigt ud indtil den er stor nok til at passe i tærteformen. Tærtebunden prikkes med en gaffel, inden den sættes i ovnen og forbages i ca. 10-15 minutter. Steg baconternene på en varm pande, indtil de er sprøde. Hvis der er meget overskydende fedt, så hæld det fra. Tilsæt løg og rengjort babyspinat og steg yderligere 2-3 minutter. Fordel blandingen i den forbagte tærtebund. Rør æg, mælk, salt, peber og ost sammen og hæld det over tærten. Bag tærten i ca. 30 minutter.Servér tærten med en sprød, frisk salat.
Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter