Super frisk. Til Lidl Pris
Grov bacontærte med spinat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Tærtebund

125 g g hvedemel hvedemel
125 g g smør smør
100 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
1 tsk. tsk. rosmarin rosmarin
0,5 tsk. tsk. salt salt
2 spsk. spsk. vand vand

Fyld

1 rødløg rødløg
(fint hakket)
200 g g bacontern bacontern
100 g g babyspinat babyspinat
2 æg æg
1 dl dl mælk mælk
125 g g revet ost revet ost

Grov bacontærte med spinat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(9)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Smuldr smørret i mel og salt, tilsæt vand og ælt dejen hurtigt sammen. Hvis du bruger en foodprocessor, så kom alle ingredienserne i og kør nogle sekunder, indtil dejen samler sig. Når dejen er smidig og blød, formes den til en kugle, lægges på et meldrysset bord og rulles forsigtigt ud indtil den er stor nok til at passe i tærteformen. Tærtebunden prikkes med en gaffel, inden den sættes i ovnen og forbages i ca. 10-15 minutter. Steg baconternene på en varm pande, indtil de er sprøde. Hvis der er meget overskydende fedt, så hæld det fra. Tilsæt løg og rengjort babyspinat og steg yderligere 2-3 minutter. Fordel blandingen i den forbagte tærtebund. Rør æg, mælk, salt, peber og ost sammen og hæld det over tærten. Bag tærten i ca. 30 minutter.Servér tærten med en sprød, frisk salat.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter