
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrøntsagsspaghetti med kødsovs
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kød
Brun kødet på en pande ved mellemhøj varme i 3-4 min. Hæld kødet op i en skål eller dyb tallerken. Snit løgene fint, pres hvidløget og steg det på panden i det overskydende kødsaft. Hvis der ikke er væde nok på panden, efter du har stegt kødet, så tilføj lidt olivenolie eller smør, og steg løgene i det. Lad det stege i 3-4 min. til løgene er bløde, men uden de bliver brune. Tilsæt de hakkede tomater og hasselnødder, og lad det simre i 25-30 min. i en gryde.
Grøntsagsspaghetti
Imens det simrer, laver du grøntsagsspaghettien af squashen ved at køre det på en spiralizer. Har du ikke en spiralizer, kan du lave tynde strimler med din kartoffelskræller eller skære squashen i små tern. Kom squashen på de tallerkner, du vil servere maden på. Skræl så gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Efter tomatsovsen har simret i 25-30 min., tilsætter du de revne gulerødder og det brunede kød og varmer det i 4-5 min. Hæld kødsaucen over squashen - og det hele er klar til at blive nydt.
Udarbejdet af Birgitte Nymann