Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagsspaghetti med kødsovs

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g hakket oksekød hakket oksekød
(8-12%)
2 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. sort peber sort peber
1 fed fed hvidløg hvidløg
2 løg løg
4 gulerødder gulerod
2 squash squash
50 g g hasselnødder hasselnød
2 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie

Grøntsagsspaghetti med kødsovs

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(1)

Sådan gør du

Kød

Brun kødet på en pande ved mellemhøj varme i 3-4 min. Hæld kødet op i en skål eller dyb tallerken. Snit løgene fint, pres hvidløget og steg det på panden i det overskydende kødsaft. Hvis der ikke er væde nok på panden, efter du har stegt kødet, så tilføj lidt olivenolie eller smør, og steg løgene i det. Lad det stege i 3-4 min. til løgene er bløde, men uden de bliver brune. Tilsæt de hakkede tomater og hasselnødder, og lad det simre i 25-30 min. i en gryde.

Grøntsagsspaghetti

Imens det simrer, laver du grøntsagsspaghettien af squashen ved at køre det på en spiralizer. Har du ikke en spiralizer, kan du lave tynde strimler med din kartoffelskræller eller skære squashen i små tern. Kom squashen på de tallerkner, du vil servere maden på. Skræl så gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Efter tomatsovsen har simret i 25-30 min., tilsætter du de revne gulerødder og det brunede kød og varmer det i 4-5 min. Hæld kødsaucen over squashen - og det hele er klar til at blive nydt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann