Grøntsagsrösti

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 porrer porre
(ca. 600 g)
6 forårsløg forårsløg
(ca. 150 g)
1 kartofler kartoffel
(1 stor sød kartoffel eller 1 alm. kartoffel (ca. 200 g))
1 æg æg
0,5 tsk tsk natron natron
1 tsk tsk salt salt
50 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
smør smør
 fra WH

Grøntsagsrösti

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

Del opskriften
0:10 min
(4)

Sådan gør du

Snit porrer og løg fint. Skræl kartoflen og riv den på den grove side af rivejernet. Steg porrer, løg og kartoffel i 1-2 min. på panden i smør. Pisk ægget sammen med natron og salt. Tilsæt grøntsagerne, når de er kølet en smule af. Kom til sidst melet i og rør det hele sammen. Form 8 portioner af massen og steg dem på panden i 2-3 min. på hver side. Herefter sætter du dem i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

Tip

Brug pastinak eller gulerødder i stedet for kartoffel.

Brug röstierne som brød, når du laver en sandwich eller serverer en burger.

Kom dem evt. i en muffinform og pres röstierne ned for at give dem en mere symmetrisk form hele vejen rundt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt25gKulhydrater92gProtein38gkcal764kJ3194