Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagsrösti

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 porrer porre
(ca. 600 g)
6 forårsløg forårsløg
(ca. 150 g)
1 kartofler kartoffel
(1 stor sød kartoffel eller 1 alm. kartoffel (ca. 200 g))
1 æg æg
0,5 tsk. tsk. natron natron
1 tsk. tsk. salt salt
50 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
smør smør

Grøntsagsrösti

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(7)

Sådan gør du

Snit porrer og løg fint. Skræl kartoflen og riv den på den grove side af rivejernet. Steg porrer, løg og kartoffel i 1-2 min. på panden i smør. Pisk ægget sammen med natron og salt. Tilsæt grøntsagerne, når de er kølet en smule af. Kom til sidst melet i og rør det hele sammen. Form 8 portioner af massen og steg dem på panden i 2-3 min. på hver side. Herefter sætter du dem i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

Tip

Brug pastinak eller gulerødder i stedet for kartoffel.

Brug röstierne som brød, når du laver en sandwich eller serverer en burger.

Kom dem evt. i en muffinform og pres röstierne ned for at give dem en mere symmetrisk form hele vejen rundt.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt25 g Kulhydrater92 g Protein38 g kcal764 kJ3194