
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Grøntsager
blandede grøntsager
blandede grøntsager (fx. blomkål eller broccoli) | 100 g g |
løg løg | 0,5 | ||
smør smør | 1 spsk. spsk. | ||
æg æg | 2 | ||
citronersaft
citronsaft (eller sojasauce) | 0,5 spsk. spsk. | ||
røde chilier
rød chili (stærk) | 1 | ||
salt salt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrøntsagsomelet
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Snit grøntsagerne og løgene fint.
- Kom smørret på panden og steg grøntsagerne og løgene i 1-2 min., mens du rører rundt.
- Rør æggene sammen med citronsaft og chili.
- Hæld æggemassen over grøntsagerne og steg indtil den er næsten stivnet.
- Fold grøntsagsomeletten på en tallerken, så den ene halvdel lægges ind over den anden, og lad den stå i 2-3 min. inden servering.
- Drys med salt, hvis du vil.
Tip: Lav en ekstra omelet, når du alligevel er i gang. Brug den som frokostwrap, hvor du kommer salat ind i den. Spis evt. et stykke rugbrød til omeletten.
Udarbejdet af Birgitte Nymann