
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Grøntsager
100 g g | blandede grøntsager
blandede grøntsager (fx. blomkål eller broccoli) |
0,5 | løg løg | ||
1 spsk. spsk. | smør smør | ||
2 | æg æg | ||
0,5 spsk. spsk. | citronersaft
citronsaft (eller sojasauce) | ||
1 | røde chilier
rød chili (stærk) | ||
salt salt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrøntsagsomelet
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Snit grøntsagerne og løgene fint. Kom smørret på panden og steg grøntsagerne og løgene i 1-2 min. mens du rører rundt. Rør æggene sammen med citronsaft og chili. Hæld æggemassen over grøntsagerne og steg indtil den er næsten stivnet. Fold grøntsagsomeletten på en tallerken, så den ene halvdel lægges ind over den anden, og lad den stå i 2-3 min. inden servering. Drys med salt, hvis du vil.
Tips
Lav en ekstra omelet, når du alligevel er i gang. Brug den som frokostwrap, hvor du kommer salat ind i den. Spis evt. et stykke rugbrød til omeletten.
Udarbejdet af Birgitte Nymann