
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gulerødder gulerod | 200 g g | ||
kikærter
kikærter (udblødte og kogte) | 200 g g | ||
nøddemel nøddemel | 200 g g | ||
hørfrø hørfrø | 50 g g | ||
sesamfrø sesamfrø | 50 g g | ||
æg æg | 8 | ||
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | ||
salt
salt (udelades hvis du skal passe på dit saltindtag) | 1 tsk. tsk. | ||
broccoli broccoli | 500 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrøntsagsbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Riv gulerødderne og kør broccolien i foodprocessoren, indtil den er helt findelt. Kom gulerødder og broccoli i en skål. Hæld kikærterne i foodprocessoren og kør, til de er malet fint. Tilsæt revne gulerødder og broccoli. Kom herefter resten af ingredienserne i og rør blandingen godt sammen. Kom dejen i en brødform og bag brødet ved 180 grader i 40 min.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt143
g
Kulhydrater208
g
Protein146
g
kcal2868
kJ12046