
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Grønsags-ris bolognese
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:05
min
(2)
Sådan gør du
Steg kødet i smør eller olie til det er gennemstegt. Tilsæt tomatsaucen og lad det stå og simre i 10 minutter. Imens laver du grønsagsris; skær stokken af broccoli og blomkål og skær kålen i grove stykker du kommer i blenderen. Blend til kålen er blendet til ris-størrelse. Du kan servere kålen sådan, og du kan også koge den i bouillon i 5 minutter, så bliver den mere ris-agtig. Så serverer du grønsagsrisene med kødsauce til og river parmasan på toppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt55gKulhydrater34gProtein110gkcal11087gkJ4631g