Super frisk. Til Lidl Pris
Grønsags-ris bolognese

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g hakket kylling hakket kylling
olivenolie olivenolie
1 glas glas tomatsauce tomatsauce
(ca. 700 g)
250 g g broccoli broccoli
250 g g blomkål blomkål
10 g g revet parmesan revet parmesan

Grønsags-ris bolognese

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

5 min
(5)

Sådan gør du

Steg kødet i smør eller olie til det er gennemstegt. Tilsæt tomatsaucen og lad det stå og simre i 10 minutter. Imens laver du grønsagsris; skær stokken af broccoli og blomkål og skær kålen i grove stykker du kommer i blenderen. Blend til kålen er blendet til ris-størrelse. Du kan servere kålen sådan, og du kan også koge den i bouillon i 5 minutter, så bliver den mere ris-agtig. Så serverer du grønsagsrisene med kødsauce til og river parmasan på toppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt55 g Kulhydrater34 g Protein110 g kcal11087 kJ4631