
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Vafler
spinat spinat | 200 g g | |
æg æg | 3 | |
hvedemel hvedemel | 2 dl dl | |
mælk mælk | 1 dl dl | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
smør smør |
Fyld
æg æg | 4 - 6 | |
radiser radise | 1 bundter bundt | |
fennikel fennikel | 1 | |
skalotteløg skalotteløg | 1 | |
dild dild | 1 bundter bundt | |
citroner citron | 0,5 | |
olivenolie olivenolie |
Dilddressing
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 2 dl dl | |
dijonsennep dijonsennep | 2 tsk. tsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
stenbiderrogn stenbiderrogn | 200 g g |
Derudover
brød brød |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Disse grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme er virkelig mundvandsdryppende. De sender virkelig dine tanker mod forår og påske. Frokostvafler med stenbiderrogn er et fantastisk valg til en påskefrokost. De emmer af forår og så smager de bare himmelsk! De er nemme at gå til – de kræver blot du har et vaffeljern. Derudover er det blot et spørgsmål om tid, inden du er klar til at imponere dine påskegæster med disse lækre grønne vafler med stenbiderrogn og dildcreme.
Vafler
- Tænd for vaffeljernet.
- Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
- Pensl vaffeljernet med smør, og bag vafler af dejen.
Fyld
- Kog æggene 7-10 minutter afhængig af, om du vil have dem smilende ellerhårdkogte.
- Pil dem og skær demi kvarte og krydr med lidt salt.
- Skær fennikel i tynde skiver, fx på et mandolinjern.
- Nip og skær radiser i mindrestykker.
- Pil og skær skalotteløg i tynde ringe.
- Pluk ærtespirerne og hakdilden groft.
- Gem halvdelen til dressingen.
- Vend fennikel, radiser, skalotteløg, ærtespirer og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Dilddressing
- Rør creme fraiche med dijonsennep, salt, peber og dild.
- Smag til med salt og peber.
- Anret salaten på et fad og kom skefuldeaf dildcreme over.
- Kom herefter de kvarte æg og stenbiderogn på.
- Serveres med brød og evt. resten af stenbiderrognen til.