Super frisk. Til Lidl Pris
Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Vafler

spinat spinat200 g g
æg æg3
hvedemel hvedemel2 dl dl
mælk mælk1 dl dl
salt salt1 tsk. tsk.
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
smør smør

Fyld

æg æg4 - 6
radiser radise1 bundter bundt
fennikel fennikel1
skalotteløg skalotteløg1
dild dild1 bundter bundt
citroner citron0,5
olivenolie olivenolie

Dilddressing

creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum2 dl dl
dijonsennep dijonsennep2 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber
stenbiderrogn stenbiderrogn200 g g

Derudover

brød brød

Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(65)

Opskriften

Disse grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme er virkelig mundvandsdryppende. De sender virkelig dine tanker mod forår og påske. Frokostvafler med stenbiderrogn er et fantastisk valg til en påskefrokost. De emmer af forår og så smager de bare himmelsk! De er nemme at gå til – de kræver blot du har et vaffeljern. Derudover er det blot et spørgsmål om tid, inden du er klar til at imponere dine påskegæster med disse lækre grønne vafler med stenbiderrogn og dildcreme.

Vafler

  1. Tænd for vaffeljernet.
  2. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
  3. Pensl vaffeljernet med smør, og bag vafler af dejen.


Fyld

  1. Kog æggene 7-10 minutter afhængig af, om du vil have dem smilende ellerhårdkogte.
  2. Pil dem og skær demi kvarte og krydr med lidt salt.
  3. Skær fennikel i tynde skiver, fx på et mandolinjern.
  4. Nip og skær radiser i mindrestykker.
  5. Pil og skær skalotteløg i tynde ringe.
  6. Pluk ærtespirerne og hakdilden groft.
  7. Gem halvdelen til dressingen.
  8. Vend fennikel, radiser, skalotteløg, ærtespirer og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.


Dilddressing

  1. Rør creme fraiche med dijonsennep, salt, peber og dild.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Anret salaten på et fad og kom skefuldeaf dildcreme over.
  4. Kom herefter de kvarte æg og stenbiderogn på.
  5. Serveres med brød og evt. resten af stenbiderrognen til.