Super frisk. Til Lidl Pris
Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Vafler

200 g g spinat spinat
3 æg æg
2 dl dl hvedemel hvedemel
1 dl dl mælk mælk
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
smør smør

Fyld

4 - 6 æg æg
1 bundter bundt radiser radise
1 fennikel fennikel
1 skalotteløg skalotteløg
1 bundter bundt dild dild
0,5 citroner citron
olivenolie olivenolie

Dilddressing

2 dl dl creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
2 tsk. tsk. dijonsennep dijonsennep
Salt og peber Salt og peber
200 g g stenbiderrogn stenbiderrogn

Derudover

brød brød

Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(27)

Sådan gør du

Vafler

Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender. Pensl vaffeljernet med smør, og bag vafler af dejen.

Fyld

Kog æggene 7-10 minutter afhængigaf, om du vil have dem smilende ellerhårdkogte. Pil dem og skær demi kvarte og krydr med lidt salt. Skærfennikel i tynde skiver, fx på etmandolinjern.Nip og skær radiser i mindrestykker. Pil og skær skalotteløg itynde ringe. Pluk ærtespirerne og hakdilden groft. Gem halvdelen til dressingen.Vend fennikel, radiser, skalotteløg,ærtespirer og dild sammenmed lidt olivenolie, citronsaft, salt ogpeber.

DilddressingRør creme fraiche meddijonsennep, salt, peber og dild. Smag til med salt og peber.Anret salaten på et fad og kom skefuldeaf dildcreme over. Kom herefter dekvarte æg og stenbiderogn på. Serveresmed brød og evt. resten af stenbiderrognen til.