
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Vafler
200 g g | spinat spinat | ||
3 | æg æg | ||
2 dl dl | hvedemel hvedemel | ||
1 dl dl | mælk mælk | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
smør smør |
Fyld
4 -6 | æg æg | ||
1 bundter bundt | radiser radise | ||
1 | fennikel fennikel | ||
1 | skalotteløg skalotteløg | ||
1 bundter bundt | dild dild | ||
0,5 | citroner citron | ||
olivenolie olivenolie |
Dilddressing
2 dl dl | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
2 tsk tsk | dijonsennep dijonsennep | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
200 g g | stenbiderrogn stenbiderrogn |
Derudover
brød brød |
Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Vafler
Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender. Pensl vaffeljernet med smør, og bag vafler af dejen.
Fyld
Kog æggene 7-10 minutter afhængigaf, om du vil have dem smilende ellerhårdkogte. Pil dem og skær demi kvarte og krydr med lidt salt. Skærfennikel i tynde skiver, fx på etmandolinjern.Nip og skær radiser i mindrestykker. Pil og skær skalotteløg itynde ringe. Pluk ærtespirerne og hakdilden groft. Gem halvdelen til dressingen.Vend fennikel, radiser, skalotteløg,ærtespirer og dild sammenmed lidt olivenolie, citronsaft, salt ogpeber.
DilddressingRør creme fraiche meddijonsennep, salt, peber og dild. Smag til med salt og peber.Anret salaten på et fad og kom skefuldeaf dildcreme over. Kom herefter dekvarte æg og stenbiderogn på. Serveresmed brød og evt. resten af stenbiderrognen til.