
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | grønkål grønkål | ||
6 dl dl | vand vand | ||
1 | bouillon bouillon | ||
røde chilier
rød chili ((ca. 6 g)) | |||
1 fed fed | hvidløg
hvidløg ((ca. 3 g)) | ||
2 spsk spsk | olivenolie
olivenolie ((ca. 30 g)) |
Grønkålssuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(0)
Sådan gør du
Skær midterstrengen væk fra hvert grønkålsblad. Kog grønkålen i 6 dl vand udrørt med 1 bouillonterning i 5 min. Tilsæt snittet chili, presset hvidløg og olivenolie og lad det stå og simre i 2 min. mere. Herefter blender du det hele - og værsgo’ at servere.Tip
- Spis suppen til fx grillede veganske pølser eller knækbrød til.
- Brug broccoli i stedet for grønkål.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt13gKulhydrater17gProtein10gkcal270gkJ1128g