
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
grønkål grønkål | 200 g g | |
vand vand | 6 dl dl | |
bouillon bouillon | 1 | |
røde chilier
rød chili (ca. 6 g) | ||
hvidløg
hvidløg (ca. 3 g) | 1 fed fed | |
olivenolie
olivenolie (ca. 30 g) | 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrønkålssuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær midterstrengen væk fra hvert grønkålsblad. Kog grønkålen i 6 dl vand udrørt med 1 bouillonterning i 5 min. Tilsæt snittet chili, presset hvidløg og olivenolie og lad det stå og simre i 2 min. mere. Herefter blender du det hele - og værsgo’ at servere.Tip
- Spis suppen til fx grillede veganske pølser eller knækbrød til.
- Brug broccoli i stedet for grønkål.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt13
g
Kulhydrater17
g
Protein10
g
kcal270
kJ1128