
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | grønkål grønkål | ||
6 dl dl | vand vand | ||
1 | bouillon bouillon | ||
røde chilier
rød chili (ca. 6 g) | |||
1 fed fed | hvidløg
hvidløg (ca. 3 g) | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie
olivenolie (ca. 30 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrønkålssuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær midterstrengen væk fra hvert grønkålsblad. Kog grønkålen i 6 dl vand udrørt med 1 bouillonterning i 5 min. Tilsæt snittet chili, presset hvidløg og olivenolie og lad det stå og simre i 2 min. mere. Herefter blender du det hele - og værsgo’ at servere.Tip
- Spis suppen til fx grillede veganske pølser eller knækbrød til.
- Brug broccoli i stedet for grønkål.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt13
g
Kulhydrater17
g
Protein10
g
kcal270
kJ1128