Super frisk. Til Lidl Pris
Grønkålssuppe med ekstra forbrænding

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

grønkål grønkål200 g g
vand vand6 dl dl
bouillon bouillon1
røde chilier rød chili
(ca. 6 g)
hvidløg hvidløg
(ca. 3 g)
1 fed fed
olivenolie olivenolie
(ca. 30 g)
2 spsk. spsk.

Grønkålssuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(0)

Opskriften

Skær midterstrengen væk fra hvert grønkålsblad. Kog grønkålen i 6 dl vand udrørt med 1 bouillonterning i 5 min. Tilsæt snittet chili, presset hvidløg og olivenolie og lad det stå og simre i 2 min. mere. Herefter blender du det hele - og værsgo’ at servere.Tip

  • Spis suppen til fx grillede veganske pølser eller knækbrød til.
  • Brug broccoli i stedet for grønkål.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt13 g Kulhydrater17 g Protein10 g kcal270 kJ1128