Super frisk. Til Lidl Pris
Grøn suppe med ærter og sprød bacon

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør1 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg2 fed fed
ærter ært600 g g
citroner citron
(skal fra 1 øko citron)
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon7 - 8 dl dl
fløde fløde2,5 dl dl
Salt og peber Salt og peber

Topping

radiser radise100 g g
smør smør1 - 2 spsk. spsk.
hasselnødder hasselnød4 spsk. spsk.
bacontern bacontern150 g g
ærteskud ærteskud
(til pynt)

Grøn suppe med ærter og sprød bacon

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(9)

Opskriften

Udnyt sommerens ærter eller brug dem fra frost, og lav en lækker grøn suppe med ærter og sprød bacon. Denne cremede suppe smager himmelsk og er et fantastisk alternativ, når der skal skabes variation i madlavningen. Suppen er nem at lave og er klar på 40 minutter. God fornøjelse!

Hak hvidløg og løg groft, og svits dem i smørret i ca. 2 minutter. Kom ærterne i gryden sammen med citronskal. Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i ca. 20 minutter. Blend den herefter helt jævn med en stavblender. Lad suppen koge op, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere suppe, kan du tilsætte en smule mere bouillon. Rens radiserne og skær dem i halve eller kvarte. Varm en pande op med smør, og steg radiserne i ca. 5-6 minutter, indtil de er gyldne. Steg baconternene til de er sprøde. Rist hasselnødderne på en pande, og hak dem groft. Servér suppen med ristede hasselnødder, radiser, ærteskud og sprødstegt bacon på toppen.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter