Super frisk. Til Lidl Pris
Grøn suppe med ærter og sprød bacon

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 spsk. spsk. smør smør
2 fed fed hvidløg hvidløg
600 g g ærter ært
citroner citron
(skal fra 1 øko citron)
7 - 8 dl dl grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
2,5 dl dl fløde fløde
Salt og peber Salt og peber

Topping

100 g g radiser radise
1 - 2 spsk. spsk. smør smør
4 spsk. spsk. hasselnødder hasselnød
150 g g bacontern bacontern
ærteskud ærteskud
(til pynt)

Grøn suppe med ærter og sprød bacon

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(4)

Sådan gør du

Hak hvidløg og løg groft, og svits dem i smørret i ca. 2 minutter. Kom ærterne i gryden sammen med citronskal. Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i ca. 20 minutter. Blend den herefter helt jævn med en stavblender. Lad suppen koge op, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere suppe, kan du tilsætte en smule mere bouillon. Rens radiserne og skær dem i halve eller kvarte. Varm en pande op med smør, og steg radiserne i ca. 5-6 minutter, indtil de er gyldne. Steg baconternene til de er sprøde. Rist hasselnødderne på en pande, og hak dem groft. Servér suppen med ristede hasselnødder, radiser, ærteskud og sprødstegt bacon på toppen.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter