
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 bundter bundt | oregano oregano | ||
1 spsk. spsk. | røget paprika røget paprika | ||
4 spsk. spsk. | ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie | ||
150 ml ml | abrikosjuice abrikosjuice | ||
1 | løg løg | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrillmarinade til oksekød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Grillmarinade til ca. 1 kg oksekød.
Hak oreganoen fint. Skær løget i tern, knus hvidløgsfeddet og bland alle ingredienserne med olivenolien og abrikossaft. Smag marinaden til med salt og peber. Læg kødet i marinaden, dæk til og stil det på køl i mindst 3 timer.