
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 stilke stilk | persille
persille ((bredbladet persille)) | ||
6 kviste kvist | timian timian | ||
2 stilke stilk | salvie salvie | ||
2 kviste kvist | rosmarin rosmarin | ||
0,25 | citroner citron | ||
5 -6 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
4 | zucchinier
zucchini ((á ca. 200 g)) | ||
foliebakker foliebakke |
Grillet zucchini med citron- og krydderurteolie
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:25
min
(2)
Sådan gør du
Skyl krydderurterne og dup dem tørre. Pluk blade og nåle af og hak dem fint. Skyl citronen, riv skallen fint og pres saften ud. Rør skallen sammen med krydderurterne, olie, salt og peber og smag til med citronsaft. Skyl zucchinierne, halver den på langs, skær dem i 0,5 cm tykke strimler på langs, sådan at de stadig hænger sammen i enden af zucchinien. Læg dem op i vifteform og pensl dem med olie. Grill dem 8-10 minutter i en foliebakke. Pensl flere gange undervejs med olie.
Næringsindhold
Fedt23gKulhydrater2gProtein1gkcal228gkJ955g