Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet spidskål m. brunet smør og hasselnødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

2 spidskål spidskål
150 g g smør smør
50 g g hasselnødder hasselnød
30 g g kapers kapers
2 citroner citron

Grillet spidskål med brunet smør og hasselnødder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(3)

Sådan gør du

Skær spidskålene over, og marinér dem med olivenolie. Skær lidt af stokken, da den skal have lang tilberedning.

Grill de halve spidskål på skærefladen i ca. 12 minutter, til de er tilberedt.

Lad smørret brune i en gryde, til det er gyldent og dufter af ristede hasselnødder.

Rist hasselnødderne.

Skær kapers og citron til i passende stykker.

Miks det brunede smør og fyldet sammen.

Anret.