Grillet salat med kalkun og mozzarella

Grillet salat med kalkun og mozzarella image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

1 person
    • 10   cm agurker
    • 2   tomater
    • 1   avocado
    • 200   g kalkunbryst
    • 0,25   icebergsalat
    • 0,5   - 1   chilipulver
    • 1   spsk. smør
    • 20   g mozzarella revet

Forberedelse

    Hak grøntsagerne fint eller groft, alt efter hvad du synes. Skær avocadoen i tynde skiver. Skær dernæst kødet i strimler og brun det i smørret med chilipulveret. Smag til efter behag. Find en ovnfast tallerken frem og læg salaten ud på hele tallerkenen, så den udgør bunden. Læg tomater, agurk og avocado ovenpå. Spred mozzarellaen over hele tallerkenen og læg til sidst det brunede kød over. Sæt grillen i din ovn i gang og grill salaten i 2-3 min. Husk at stille tallerkenen tæt på grillen.

    Tip

    Varier salaten med alle de grøntsager, du har lyst til.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann