Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet/ristet rugbrødssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 skiver skive groft rugbrød groft rugbrød
(ca. 250 g)
3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
500 g g blommetomater blommetomat
1 agurker agurk
(ca. 300 g)
0,25 rødløg rødløg
(ca. 25 g)
1 fed fed hvidløg hvidløg
4 tsk. tsk. balsamico balsamico

Grillet/ristet rugbrødssalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(2)

Sådan gør du

Pensl rugbrødsskiverne på begge sider og grill dem, ligeledes på begge sider, til de er sprøde. Skær dem dernæst i mindre, mundrette tern. Skær tomaterne i kvarte, agurken i tern og snit rødløget fint. Anret ingredienserne på en tallerken.
Lav en dressing af hvidløg, olivenolie og balsamico. Du kan evt. grille hvidløget. Det gør du ved at lægge et fed på et stykke kraftigt alufolie, hvorefter du drypper 1-2 dråber olivenolie på, lukker folien og lægger det på grillen i 35-45 min. Hvidløget er klart, når det er mørt. Bruger du hvidløget råt, skal du presse det. Bland olie og balsamico i en lille skål og tilsæt hvidløget. Hæld til slut blandingen over salaten.Værsgo at servere!

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt45,7 g Kulhydrater125,2 g Protein7 g kcal941 kJ3933