Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet ribeye med glaserede gulerødder og karamelliserede løg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rib eye rib eye
(á 300 g)
2
gulerødder gulerod6
løg løg2
hjertesalat hjertesalat2 stk. stk.
æggeblommer æggeblomme80 g g
vand vand100 g g
solsikkeolie solsikkeolie250 g g
hvidvinseddike hvidvinseddike1 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
gulerodsjuice gulerodsjuice500 ml ml
estragon estragon1 bundter bundt
krydderurter krydderurt
(til pynt)

Grillet ribeye med glaserede gulerødder og karamelliserede løg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(0)

Opskriften

Sæt en gryde med gulerodsjuice over varme og kog 2/3 ind.

Skær løgene over og grill/steg af ved svag varme - skræl gulerødder og tilsæt til gulerodsjuicen.

Æggeblommer, eddike, salt og vand varmes op under piskning, tilsæt olie i en stråle og put derefter op i en sifonflaske og tilsæt 2 patroner (Opbevar sifonen et lunt sted).

Skær hjertesalat over og pensel med lidt olie og grill derefter på skæresiden.

Grill bøfferne ved hård varme og krydr med salt og peber, lad trække.

Pluk estragonblade og hak derefter bladene.

ANRETNING

Server bøfferne hele og lad dem først blive skåret ved bordet - anret de glaserede gulerødder på en flad tallerken og pynt med lidt urter.

Fjern skrællen på løgene og anret løgene på en flad tallerken med den grillede side opad.

Hjertesalaten marineres op i lidt olivenolie-marinade og anrettes i en dyb tallerken.

Sifonen rystes og sprøjtes ud i en lille skål med det hakkede estragon.

GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.