
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillet ribeye med glaserede gulerødder og karamelliserede løg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sæt en gryde med gulerodsjuice over varme og kog 2/3 ind.
Skær løgene over og grill/steg af ved svag varme - skræl gulerødder og tilsæt til gulerodsjuicen.
Æggeblommer, eddike, salt og vand varmes op under piskning, tilsæt olie i en stråle og put derefter op i en sifonflaske og tilsæt 2 patroner (Opbevar sifonen et lunt sted).
Skær hjertesalat over og pensel med lidt olie og grill derefter på skæresiden.
Grill bøfferne ved hård varme og krydr med salt og peber, lad trække.
Pluk estragonblade og hak derefter bladene.
ANRETNING
Server bøfferne hele og lad dem først blive skåret ved bordet - anret de glaserede gulerødder på en flad tallerken og pynt med lidt urter.
Fjern skrællen på løgene og anret løgene på en flad tallerken med den grillede side opad.
Hjertesalaten marineres op i lidt olivenolie-marinade og anrettes i en dyb tallerken.
Sifonen rystes og sprøjtes ud i en lille skål med det hakkede estragon.
GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.