Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat

Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 portioner
    • 600   g okseflanksteak
    • 2   majskolber
    • 2   stk. hjertesalat
  • Dressing

    • 1   dl creme fraiche eller flødeskum
    • 2   spsk. mayonnaise
    • 30   g grønne linser kogte grønne linser
    • 2   spsk. limes saft
    •   salt og peber

Forberedelse

    Gør majskolberne (inkl. blade) våde under vandhanen. Læg dem på grillen i 40-45 min. Vend dem af og til.
Grill kødet i 4-5 min. på hver side. Steg de hele hjertesalater 1-2 min. og tag dem dernæst af grillen og riv dem i grove stykker. Fjern bladene fra majskolberne og skær hver enkelt kolbe i 8, 9 eller 10 skiver alt efter størrelse. Kom alle dressingingredienserne (undtagen salt og peber) i en blender og kør den i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

    Anret kødet på en tallerken med majsskiverne og hjertesalaten ved siden af. Hæld dressing over salaten.