Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

600 g g okseflanksteak okseflanksteak
2 majskolber majskolber
2 stk. stk. hjertesalat hjertesalat

Dressing

1 dl dl creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
2 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
30 g g grønne linser grønne linser
(kogte grønne linser)
2 spsk. spsk. limes saft lime saft
Salt og peber Salt og peber

Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(5)

Sådan gør du

Gør majskolberne (inkl. blade) våde under vandhanen. Læg dem på grillen i 40-45 min. Vend dem af og til.
Grill kødet i 4-5 min. på hver side. Steg de hele hjertesalater 1-2 min. og tag dem dernæst af grillen og riv dem i grove stykker. Fjern bladene fra majskolberne og skær hver enkelt kolbe i 8, 9 eller 10 skiver alt efter størrelse. Kom alle dressingingredienserne (undtagen salt og peber) i en blender og kør den i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

Anret kødet på en tallerken med majsskiverne og hjertesalaten ved siden af. Hæld dressing over salaten.