Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

okseflanksteak okseflanksteak600 g g
majskolber majskolber2
hjertesalat hjertesalat2 stk. stk.

Dressing

creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum1 dl dl
mayonnaise mayonnaise2 spsk. spsk.
grønne linser grønne linser
(kogte grønne linser)
30 g g
limes saft lime saft2 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber

Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(8)

Opskriften

Gør majskolberne (inkl. blade) våde under vandhanen. Læg dem på grillen i 40-45 min. Vend dem af og til.
Grill kødet i 4-5 min. på hver side. Steg de hele hjertesalater 1-2 min. og tag dem dernæst af grillen og riv dem i grove stykker. Fjern bladene fra majskolberne og skær hver enkelt kolbe i 8, 9 eller 10 skiver alt efter størrelse. Kom alle dressingingredienserne (undtagen salt og peber) i en blender og kør den i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

Anret kødet på en tallerken med majsskiverne og hjertesalaten ved siden af. Hæld dressing over salaten.