
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dressing
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 1 dl dl | |
mayonnaise mayonnaise | 2 spsk. spsk. | |
grønne linser
grønne linser (kogte grønne linser) | 30 g g | |
limes saft lime saft | 2 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillet okseflanksteak med majs og hjertesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Gør majskolberne (inkl. blade) våde under vandhanen. Læg dem på grillen i 40-45 min. Vend dem af og til. Grill kødet i 4-5 min. på hver side. Steg de hele hjertesalater 1-2 min. og tag dem dernæst af grillen og riv dem i grove stykker. Fjern bladene fra majskolberne og skær hver enkelt kolbe i 8, 9 eller 10 skiver alt efter størrelse. Kom alle dressingingredienserne (undtagen salt og peber) i en blender og kør den i 1-2 min. Smag til med salt og peber.
Anret kødet på en tallerken med majsskiverne og hjertesalaten ved siden af. Hæld dressing over salaten.