
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | gulerødder
gulerod (ca. 70 g) | ||
1 | forårsløg forårsløg | ||
70 g g | bladselleri bladselleri | ||
5 dl dl | bouillon bouillon | ||
1 dl dl | hvidvin hvidvin | ||
500 g g | laksefileter laksefilet | ||
havsalt havsalt | |||
peber peber | |||
2 stilke stilk | dild dild | ||
80 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
sølvpapir sølvpapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrillede laksestykker med grøntsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl guleroden, rengør bladselleri og forårsløg. Det hele skæres i 10 cm lange, tynde strimler. Bouillon og vin koges op, gulerod og selleri blancheres heri i 3 min. Forårsløg tilsættes efter 2 min og koges med. Tag grøntsagerne op af vandet og lad dem dryppe af.
Laksefileterne duppes tørre og krydres med salt og peber. Læg dem på 4 store stykker alufolie og fordel grøntsagerne herpå. Dilden hakkes og drysses ovenpå. 1 spsk. Creme fraiche lægges på toppen og det hele overhældes med 2-3 spsk. grøntsagsvand. Luk folien godt omkring fisken og læg pakkerne på den varme grill i 18-20 min.