
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser
kæmperejer
kæmpereje (fx. Deluxe argentiske røde rejer) | 400 g g | |
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | |
salt
salt (gerne flagesalt) | 1 tsk. tsk. | |
chilier chili | 1 | |
hvidløg hvidløg | 4 fed fed | |
citroner
citron (økologisk) | 1 | |
peber
peber (friskkværnet) | 1 tsk. tsk. | |
persille persille | 1 bundter bundt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillede argentinske røde rejer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Der er noget helt specielt ved de store, flotte røde rejer fra de kolde vande ud for Argentinas kyster. De kan spises kogte med en lækker dip og godt brød, eller du kan spice dem op med hvidløg og chili og en god gang varme på grillen. Server dem evt. sammen med en cremet risotto Milanese med safran.
Bland olie, salt, finthakket chili og knust hvidløg sammen.
Klip skallen på rejernes haler op på langs, og fjern den sorte tarmstreng.
Vend de hele rejer i olieblandingen, og læg dem i ét lag i en bradepande.
Fordel saften fra citronen over rejerne, og grill dem ved høj varme i ovnen eller på en grillpande i ca. 5 minutter på hver side.
Lad dem køle let af, og server med hakket persille og godt brød til.