Super frisk. Til Lidl Pris
Grillede argentinske røde rejer

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

400 g g kæmperejer kæmpereje
(fx. Deluxe argentiske røde rejer)
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
1 tsk. tsk. salt salt
(gerne flagesalt)
1 chilier chili
4 fed fed hvidløg hvidløg
1 citroner citron
(økologisk)
1 tsk. tsk. peber peber
(friskkværnet)
1 bundter bundt persille persille

Grillede argentinske røde rejer

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

5 min
(1)

Sådan gør du

Der er noget helt specielt ved de store, flotte røde rejer fra de kolde vande ud for Argentinas kyster. De kan spises kogte med en lækker dip og godt brød, eller du kan spice dem op med hvidløg og chili og en god gang varme på grillen. Server dem evt. sammen med en cremet risotto Milanese med safran.

Bland olie, salt, finthakket chili og knust hvidløg sammen.

Klip skallen på rejernes haler op på langs, og fjern den sorte tarmstreng.

Vend de hele rejer i olieblandingen, og læg dem i ét lag i en bradepande.

Fordel saften fra citronen over rejerne, og grill dem ved høj varme i ovnen eller på en grillpande i ca. 5 minutter på hver side.

Lad dem køle let af, og server med hakket persille og godt brød til.