
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 50 g g | ||
honning honning | 0,5 dl dl | ||
mandler mandel | 100 g g | ||
havregryn havregryn | 4 dl dl | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. |
Fyld
græsk yoghurt græsk yoghurt | 500 g g | ||
hindbær hindbær | 1 pakker pakke |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGranolatærter med yoghurt og hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 150°. Smelt smør og honning sammen i en gryde, og tag den af varmen. Hak mandlerne groft. Kom hakkede mandler, havregryn og salt i gryden, og rør grundigt rundt. Pres granola-blandingen ud i 6 små tærteforme med bunden af et glas, så det danner en bund. Sæt tærteformene i ovnen i 30 min, til granolatærterne er gyldne og sprøde, og lad dem dernæst køle af. Top tærtebundene med græsk yoghurt og hindbær, og servér.