
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
50 g g | smør smør | ||
0,5 dl dl | honning honning | ||
100 g g | mandler mandel | ||
4 dl dl | havregryn havregryn | ||
1 knsp. knsp. | salt salt |
Fyld
500 g g | græsk yoghurt græsk yoghurt | ||
1 pakker pakke | hindbær hindbær |
Granolatærter med yoghurt og hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:35
min
(7)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Smelt smør og honning sammen i en gryde, og tag den af varmen. Hak mandlerne groft. Kom hakkede mandler, havregryn og salt i gryden, og rør grundigt rundt. Pres granola-blandingen ud i 6 små tærteforme med bunden af et glas, så det danner en bund. Sæt tærteformene i ovnen i 30 min, til granolatærterne er gyldne og sprøde, og lad dem dernæst køle af. Top tærtebundene med græsk yoghurt og hindbær, og servér.