Super frisk. Til Lidl Pris
Græskarspaghetti med tomat- og olivensauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 græskar græskar
(ca. 1 kg)
Salt og peber Salt og peber
2 rødløg rødløg
3 - 4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
3 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
(a 425 ml)
1 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
100 ml ml rødvine rødvin
sukker sukker
100 g g grønne oliven grøn oliven
0,5 bøtter bøtte basilikum basilikum

Græskarspaghetti med tomat- og olivensauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(2)

Sådan gør du

Vask græskarrene, halvér dem på langs, og fjern kernerne og det trevlede indre. Salt let, og damp dem bløde ved siden af hinanden i en dampindsats over kogende saltvand tildækket i 30-50 min. Skræl i mellemtiden rødløgene, og skær dem i fine spalter. Steg dem klare i 2 spsk. olivenolie. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpuréen, svits. Hæld rødvinen i, og krydr med salt, peber og sukker, og kog det kraftigt ind i 20 min. Rør rundt af og til. Hak olivenerne groft. Pluk basilikumbladene af, og skær dem i strimler. Hæld oliven i sovsen, varm dem, og smag til. Lad græskarhalvdelene dryppe af. Løsn det spaghettilignende frugtgrød med en gaffel, hæld den øvrige olivenolie over, og servér med tomat-oliven-saucen.

Tip

Kogetiden varierer ved hvert græskar. Test af med en gaffel, om frugtkødet løsner sig let fra skallen.