
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | agurker
agurk (små) | ||
500 g g | tomater tomat | ||
0,5 | rødløg rødløg | ||
1 glas glas | kalamataoliven kalamataoliven | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
100 g g | feta feta | ||
0,5 | citroner
citron (saft fra) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGræsk salat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær agurk og tomater i mundrette tern eller skiver.
Pil rødløget, og skær det i papirstynde både.
Smuldr fetaosten, eller skær den i tern.
Bland agurk, tomater, rødløg, feta og oliven i en skål. Dryp med olivenolie og citronsaft, og kværn godt med salt og peber over.
Vend rundt, og servér.
Udarbejdet af Emma Martiny.