
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | agurker
agurk (små) | ||
500 g g | tomater tomat | ||
0,5 | rødløg rødløg | ||
1 glas glas | kalamataoliven kalamataoliven | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
100 g g | feta feta | ||
0,5 | citroner
citron (saft fra) |
Græsk salat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(2)
Sådan gør du
Skær agurk og tomater i mundrette tern eller skiver.
Pil rødløget, og skær det i papirstynde både.
Smuldr fetaosten, eller skær den i tern.
Bland agurk, tomater, rødløg, feta og oliven i en skål. Dryp med olivenolie og citronsaft, og kværn godt med salt og peber over.
Vend rundt, og servér.
Udarbejdet af Emma Martiny.